PSP-telefon kommer från Sony Ericsson med Android

Note: We hope you enjoy reading this article: PSP-telefon kommer från Sony Ericsson med Android

Här på bilden ovan hur nästa (och första) PSP-telefon med Android ombord skulle kunna se ut. Rekonstruktionen gjordes av Engadget men det borde ge en ganska tydlig uppfattning om hur telefonen kommer att se ut.

Det är en glidenhet med en estetik som påminner om Samsung Capitivate. I gliddelen kommer det att finnas en D-Pad, standardtangenterna på en PSP och en långsträckt touchdel i mitten. Uppenbarligen kommer det också att finnas “back”-knapparna, en 5 megapixelkamera och enheten kommer att vara nästan helt svart med några silvernyanser.

För de som har haft möjligheten att se den här telefonen har orden bara varit beröm för dess estetik och detta tyder på att modellen ovan inte ger produkten absolut tilltro till produkten.

Skärmen blir cirka 4,1 tum och 1GHz-processorn. På baksidan bär den Xperia-varumärket och förmodligen kommer PlayStation one också att läggas till.

Telefonen kommer att vara utrustad med Android Gingerbread 3.0 och dess Market kommer att ha en specifik sektion för spel som sedan kan göras kompatibla med andra terminaler i framtiden.

Kvaliteten på spelen bör vara i stil med de andra PSP:erna och PSX och bland de första titlarna vi kunde hitta: Gud av krig, Call of Duty: Modern WarfareOch Liten stor planet.

Vi kan hoppas på att se enheten redan i oktober, men detta rykte ska bekräftas. Istället verkar det ganska säkert att denna enhet finns som vi är säkra på att verkligen kommer att glädja många människor.

Källa

Relaterade artiklar

Back to top button