PS5 och Xbox Series X i Microsoft Flight Simulator med mods –

Flyg över PlayStation 5

Oh_Gaz är en Reddit-användare som har visat sina färdigheter i att bygga Microsoft Flight Simulator. Bland hans verk kan vi hitta magnifika broar, arenor och till och med TV-torn, och även om de försöker göra stora verk mycket väl mottagna, kan de inte jämföras med hans två senaste skapelser: PlayStation 5 X Series X Xbox.

Särskilt slående är fallet med PlayStation 5. Konsolmodellen är perfekt, och den fångar mycket uppmärksamhet när du flyger över plattformen på natten. Konsolen ligger i Minato-distriktet i Tokyo, precis där Sony Computer Entertainments huvudkontor finns idag, och du kan till och med landa på den!

Hade även Xbox Series X

Hur som helst, den första skapelsen han delade online var en kopia av Microsoft-konsolen. På grund av dess enkelhet kan du ha bestämt dig för att designa den först för snabba resultat, men resultatet är fortfarande fantastiskt. Det är ingen överraskning den här gången att han valde att placera den precis i Redmond, och designfunktionen hos konsolen gör att den ser ut som en riktig stadsskyskrapa.

Som du kan se på bilderna behåller denna säregna byggnad konsolens ursprungliga proportioner och linjer, och på grund av dess raka linjer och prismatiska form, skär den praktiskt taget inte resten av kartan.

Var kan jag ladda ner dessa modeller?

Även om deras skapare har meddelat dem offentligt, är dessa skapelser inte tillgängliga för nedladdning för tillfället, men det ser ut som att de kommer snart. Så här publicerade Oh_Gaz det via sitt Twitter-konto, vilket indikerar att lanseringen kommer att äga rum mycket snart och att han snart kommer att publicera nyheter om det.

Förhoppningsvis tar det inte lång tid för dig att publicera dina skapelser så att vi alla kan njuta av dem i vår flygsimulator. Och nu när vi vet att spelet kommer till Xbox Series X nästa år, kan du föreställa dig att flyga över konsolen medan du spelar Microsoft Flight Simulator med Xbox Series X? bom!

Relaterade artiklar

Back to top button