Proscenic P11 cyklondammsugare kan inte erbjudas från Italien

erbjuder dammsugare proscenic p11

Hemprodukter har blivit något riktigt smart och effektivt. Men det finns föremål som sticker ut för kvalitet och bekvämlighet som t.ex.cyklon dammsugare för golv Proscenic P11, som erbjuds med rabattkod upp Geekbuying till en pris topp och frakt från Italien.

Proscenic P11: dammsugare i cyklonggolv som erbjuds med rabattkod på Geekbuying

proscenisk dammsugare rabattkod

Designen av 2-i-1 P11 den liknar mycket konkurrenterna i sin kategori, men metallfärgen ger den en modern och absolut original struktur. Vad som är riktigt intressanta är dock egenskaperna, med början från 450W, som med batteriet från 2500 mAh låter dig ha en total autonomi upp till 56 minuter. Sugkraften är variabel beroende på läge och varierar från 8500 Pa till 25.000 Pa, med en ambition från 130 000 varv / min.

Som nämnts tidigare har den en funktion golvbricka, men det kan nå alla hörn av huset tack vare dedikerade tillbehör, även för att borsta dina djurvänner. På basen finns en pekskärm för att kontrollera dammsugarens aktivitet och autonomi. Kort sagt, ingenting saknas från det som verkligen är en utmärkt allierad för städning.

Hittacyklondammsugare Proscenic P11 i erbjudande med Kupong upp Geekbuying till pris från 170,5€, vilket blir ännu mer fördelaktigt tack vare det mycket praktiska frakt från Italien, som också är gratis.

Proscenic P11 | Geekbuying

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button