Proscenic A9 recension: det smarta valet för ditt hem

Luftreningsmarknaden växer ständigt och har accelererat just på grund av pandemin. Vi har därför upplevt ökad konkurrenskraft mellan de olika varumärkena och detta har oundvikligen sett att ankomsten av produkter blir allt rikare på specifikationer, till allt lägre priser. Proscenic A9, huvudperson i recension, kan betraktas som den perfekta syntesen för tillfället och erbjuder många funktionalitet och interaktion med röstassistenter till ett mycket attraktivt pris. Kommer han att ha övertygat oss? Låt oss se det tillsammans.

Proscenic A9 Review | Luftrenare

paket innehåll

Förpackningen av Proscenic A9 i recension det är väsentligt. Faktum är att vi hittar produkten väl förpackad och filtret 4 i 1 incellophanato separat. Inuti inbunden hittar vi dessutom bruksanvisningen och ett ark dedikerat till ladda ner av appen Proscenic Home, nedladdningsbar på ed.

Tekniska egenskaper Proscenic A9

Xiaomi Mi Air Purifier 3H Funktioner:

Filtrera 4 i 1CADR 460 m³ / timme lämplig för en yta upp till 90 m²kompakt storlek (26 x 26 x 52 cm) strömförbrukning upp till 60 W.lasersensor för partiklar atmosfär och temperatur och fuktighet för realtidsövervakningvisa HD LED-anslutning Wifi till 2,4 GHzfjärrkontroll via appen Proscenic HomeKompatibel med Alexa Och Google Homelågt ljud av 25 dB (A)

Design och material

proscenic a9 luftrenare recension

För den nya renaren är företaget på den säkra sidan. Proscenic A9i själva verket omfattar den den nu rensade tullen minimal design, i linje med Xiaomis luftrenare, men inte bara. Den vita strukturen, i polykarbonat, avbryts faktiskt bara av närvaron av funktionella hål för sug och av främre display. Måtten från 52 x 26 cm och den avsmalnande kroppen säkerställer att produkten inte utgör ett visuellt intryck och, tack vare dess minimalistiska estetiska linjer, luftrenare Proscenic A9 kan integreras utan alltför många problem i någon miljö.

Kompaktiteten och optimeringen av formerna har emellertid inte bara estetiska ändamål, det är faktiskt att applådera till tillverkaren, som bibehåller dimensioner som liknar en Mi luftrenare 3H (52 x 26 cm), garanterar dubbelt så snabbt luftbyte. Vi talar faktiskt om en täckning på ca. 90 kvm, mot de 45 kvadratmeterna av Xiaomi-motparten.

Filtersystem – Proscenic A9

Proscenic A9 det är inte en giltig produkt endast designmässigt. De luftrenare av märket erbjuder faktiskt en filtersystem av den senaste generationen, med 4 i 1 filter kunna tillgodose flera behov relaterade till olika användningssituationer. Mer exakt är filtersystemet uppdelat i 4 lager som utför separata uppgifter. Faktum är att vi hittar filtret HEPA H13, aktivt kol, silverjoner och antibakteriellt filter.

Denna speciella struktur av filtret möjliggör 360 ° användning av luftreningsfunktionerna, oavsett om du vill använda den för att eliminera de mest klassiska dåliga dofterna eller för att förbättra livligheten i miljöer där mögel och bakterier finns.

proscenic a9 luftrenare recension

Fakta är att det aktuella filtreringssystemet har övertygat mig helt. Visst uppnås optimal användning av produkten i smalare miljöer än 90 kvm listade; trots detta märktes skillnaden i luftkvalitet direkt i de områden där jag använde produkten.

Drift

proscenic a9 luftrenare recension

Den nya luftrenare från Proscenic det är verkligen väldigt enkelt att använda: det går att slå på produkten med knappen kraft finns på den mjuka knappsatsen längst upp, från vilken du också kan ställa in tre olika hastighetsnivåer eller alternativt automatisk hastighet (det bästa valet enligt min mening). Den automatiska hastigheten kommer att kunna arbeta autonomt med den erforderliga effekten, baserat på värdet som returneras av sensorerna i renaren, som används exakt för att mäta luftkvaliteten. Värden som är lättillgängliga på främre display och som också kommer att åtföljas av en kromatisk referens (grön om optimal, gul om genomsnittlig, röd om den är i dåligt skick).

proscenic a9 luftrenare recension

Förutom det automatiska läget hittar vi ett mycket bekvämt “natt” inställning som väsentligen tenderar att minska de decibler som emitteras av produkten upp till 25 db (60% mindre bullriga än maximal effekt), så att den kan användas även på natten utan att orsaka för många irritationer.

Även om renaren är väldigt lätt att använda via tryckknappspanelen, är de riktigt intressanta funktionerna de på distans: Proscenic A9 är i själva verket a luftrenare smart. I den meningen kommer du faktiskt att bli bortskämd för valet: du kan styra det med röstassistenterna Alexa Och Google Home, men också från den egna appen. I det senare fallet har du också tillgång till ytterligare funktioner, såsom möjligheten att kontrollera filterets status och ställa in vilotimer.

Underhåll – Proscenic A9

Att ta hand om denna renare är barns lek. För att ändra filtrera inuti, haka bara av locket på baksidan av kroppen. Filter som kan rengöras och vid behov – när det anges i applikationen – bytas ut i ett förfarande som tar högst 5 minuter.

Pris och slutsatser

Som vi nämnde i början har marknaden för luftrenare praktiskt taget exploderat det senaste året. Trots detta anser vi att Proscenic A9 lyckas ta fram en viktig roll med tanke på priset. Det är – förmodligen – en av de mest intressanta produkterna i kvalitet / prisförhållandet eftersom den lyckas erbjuda utmärkta smarta funktioner och ett komplett filtreringssystem, vilket avsevärt påverkar ditt hems dagliga välbefinnande. Med tanke på täckningen så bred (upp till 90 kvadratmeter) och med tanke på den på ca. 169 €, skulle vi vilja rekommendera produkten.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button