Project Zero 2 (zen) kommer kanske att vara Galaxy S6 Plus: en större S6 edge

Note: We hope you enjoy reading this article: Project Zero 2 (zen) kommer kanske att vara Galaxy S6 Plus: en större S6 edge

Project Zero 2 (född som Project Zen) e Projekt Noble är de två Samsung-smarttelefonerna att hålla ett öga på under det här andra halvåret som snart börjar. Den senare av de två är Galaxy Note 5som det råder få tvivel om nu och källorna verkar alla vara överens.

Den första fördjupas mysteriet: hans namn kommer kanske att heta Galaxy S6 Plus, och enligt uppgift kommer det att vara en större version av S6-kanten (behåller krökningen på båda sidor), men mindre kraftfull, med Snapdragon 808 och bara 16 GB internminne. Detta kommer att komma inför IFA i Berlin, kanske redan de närmaste veckorna.

LÄS ÄVEN: Project Zen kommer att vara en variant av S6

Note 5 kommer att vänta på att den tyska recensionen ska komma ut istället, och kommer att ha en mycket tunn profil på grund av en bakre krökning (en sorts omvänd kant som dock inte involverar displayen). Det är i alla fall rykten som än så länge inte har bekräftats på något sätt av Samsung, som har gott om tid på sig att ändra sina planer för framtiden.

Relaterade artiklar

Back to top button