Project Tango kommer att finnas i alla framtidens smartphones, enligt Google

Note: We hope you enjoy reading this article: Project Tango kommer att finnas i alla framtidens smartphones, enligt Google

Lenovo Phab 2 Pro har varit verklighet sedan igår, åtminstone i USA, där den första smartphonen Projekt Tango finns att köpa till ett pris av $499. För tillfället har Google skapat en recension av de bästa tillgängliga apparna, som alla kan konsulteras via den dedikerade “Tango”-appen, tillgänglig på Play Butik. Bland de mer än 35 nya appar som Phab 2 Pro kommer att ta med sig har vi därför:

  1. Mät, för att mäta vad som helst i miljön omkring dig.
  2. WayfairView, Lowe’s Vision, Homestyler Interior Design och iStaging för heminredning.
  3. Domino World för att spela domino var du vill.
  4. Crayola Color Blaster för att rita (praktiskt taget) på vilken vägg som helst.
  5. Slingshot Island, för att bekämpa en fruktansvärd drake.
  6. Höj, för att spela mot virtuella husdjur.
  7. Solsimulator och dinosaurier bland oss ​​för lite astronomisk/jurakultur.
  8. World and Towers för Tango för att bygga nya virtuella världar.
  9. Hot Wheel’s Track Builder, Wild Wild Race och Car Racing för racingfans.
  10. Spectra för att anpassa dina videor med 3D-effekter.

Utöver alla dessa appar som du uppenbarligen inte kommer att kunna prova, men som kanske tjänar till att ge dig en uppfattning om plattformens potential, är det glansen i Googles pressmeddelande som är av viss betydelse.

I själva verket talar vi om “Tangoteknik i alla framtidens smartphones“på samma sätt som vi har GPS och kamera nuförtiden. Google säger inte till oss när, men om Project Tango verkligen hängde med och sjönk i pris (Phab 2 Pro är ganska dyr i förhållande till sina specifikationer) kan vi bara säga : varför inte!

Slutligen specificerar Google att “det kommer att finnas fler Tango-aktiverade smartphones under 2017“men även i det här fallet måste vi vänta för att veta exakt vad det är.

Relaterade artiklar

Back to top button