programvara för att uppdatera och spara PC-drivrutiner –

Drivrutiner eller kontroller är inget annat än små mjukvaruverktyg som gör att den interna hårdvaran eller enheten som är ansluten till vår PC fungerar perfekt. Oavsett om det är ett grafikkort, Wi-Fi, skrivare, kamera, smartphone … de måste uppdatera sina drivrutiner för att de ska fungera korrekt. På samma sätt tillåter drivrutiner oss också att fixa vissa operativsystemproblem som långsamt eller felaktigt Windows.

DriverMax, uppdatera dina PC-drivrutiner

DriverMax är en mjukvara utformad för att analysera och upptäcka möjliga förnyelse till drivrutinerna för vår dator, och även skapa en säkerhetskopia av dem. Detta är en stor fördel för användaren, eftersom det eliminerar behovet av att självständigt söka efter drivrutiner för var och en av komponenterna i vår PC för att hålla dem uppdaterade.

Detta program ansvarar för en fullständig analys av vår dator för att förse oss med de senaste versionerna. över 200 000 originaldrivrutiner från över 3 500 tillverkare som alltid får den mest aktuella och lämpliga versionen för varje komponent. Dess exklusiva teknologi fixar automatiskt varje ny drivrutin som installeras på vår PC för att säkerställa att den fungerar korrekt.

Förutom att kunna söka efter de senaste drivrutinerna för vår hårdvara, låter DriverMax dem också: vara en säkerhetskopia samt en systemomfattande återställningspunkt. Detta gör att vi kan ha en säkerhetskopia av alla våra drivrutiner vid eventuella problem, vilket gör att vi snabbt kan återställa installationen. Dessutom genomsöks alla drivrutiner efter virus eller andra hot före installationen. På samma sätt analyserar den vårt system dagligen efter nya drivrutiner för att säkerställa att vår hårdvara fungerar korrekt.

Allt vi kan göra med DriverMax

Efter att ha startat applikationen visas dess huvudmeny med ett attraktivt gränssnitt med alla välorganiserade funktioner. Överst hittar vi ett verktygsfält med Start, Analys, Recovery, Recovery och Configuration.

Start

Inuti startsektionen visar den oss vår datordata är som CPU, RAM, hårddiskkapacitet och operativsystem. Vi hittar också resultat från den senaste skanningen du utförde som visar oss föråldrade drivrutiner (röd), okända enheter (gul) och uppdaterade enheter (grön).

Analys

I det här avsnittet hittar vi alla objekt som upptäckts av programmet som kräver att deras drivrutiner uppdateras … Välj bara de du vill uppdatera och klicka på knappen Ladda ner och installera.

Återhämtning

Här erbjuder programmet oss möjligheten göra säkerhetskopior våra förare. Vi har tre alternativ för att skapa en fullständig systemåterställningspunkt med en fullständig säkerhetskopia som inkluderar inställningar och drivrutiner. Vi kan också säkerhetskopiera drivrutinerna i ett specifikt urval eller skapa en offline-skanningsfil så att vi kan ladda ner dem till en annan dator utan att behöva en internetanslutning.

Återhämtning

I det här avsnittet kan vi välja mellan olika återställningsverktyg … Vi kan välja mellan att återställa från en systemåterställningspunkt och att utföra en fullständig systemåterställning. Eller utför en återställning genom att välja de drivrutiner som ska återställas. Vi kan också utföra en återställning med återställning av drivrutinen eller återställning med en tidigare laddad drivrutin.

Ladda ner DriverMax

DriverMax har en gratisversion som vi kan ladda ner direkt från hemsidan. Den stöder alla versioner av Windows, oavsett om det är 32-bitars eller 64-bitars Windows. Installationen görs genom din assistent. Det räcker med att acceptera licensavtalet, välja adressen för installationen (18,9 MB krävs) och, om vi vill, skapa en genväg på vårt skrivbord.

Skillnader mellan gratisversion och proversion

När vi använder DriverMax måste vi välja om vi vill använda gratisversionen eller välja Pro-versionen beroende på våra behov:

  • Gratis version : Med gratisversionen av DriverMax kan du ladda ner två drivrutiner per dag med en gräns på 10 förare per månad. Denna version ansvarar för den automatiska analysen av hela systemet, utföra schemalagda sökningar, välja de mest lämpliga drivrutinerna för vår dator, skapa säkerhetskopior och skapa återställningspunkter. Ibland kan det dyka upp en annons i programmet som uppmanar oss att gå igenom den betalda versionen med ett erbjudande.
  • Pro version : Om funktionerna i gratisversionen inte räcker till och vi vill dra full nytta av denna applikation, bör vi välja Pro-versionen. Med den kan vi göra obegränsade dagliga nedladdningar av alla drivrutiner. Tillsammans med detta kan vi utföra automatiska nedladdningar i bakgrunden med maximal hastighet. Vi kan till och med ladda flera drivrutiner samtidigt. Det är priset 9,95 € per år eller 13,95 € för ett tvåårsabonnemang. Det erbjuder också hela paketet för en betalning av 29,95 € så att vi kan använda det hela livet PC 5

Som du kan se har vi två väldigt olika alternativ. Det kostnadsfria alternativet är idealiskt för att testa programmet och ladda de viktigaste drivrutinerna. Om vi ​​inte behöver mer än 10 uppdateringar per månad kan detta vara mer än tillräckligt. För dem som vill uppdatera alla sina drivrutiner är Pro-versionen idealisk eftersom det inte är ett särskilt dyrt verktyg.

Alternativ till DriverMax

Om vi ​​letar efter ett program med vilket vi kan uppdatera våra drivrutiner eller göra säkerhetskopior av dem, kan vi överväga detta par DriverMax-alternativ.

Dubbel förare

Det är ett verktyg som låter oss se alla drivrutiner installerade på datorn, samt säkerhetskopiera dem så att vi kan återställa dem när det är möjligt. Dessutom låter den dig också skanna andra datorer i nätverket för att säkerhetskopiera eller återställa deras drivrutiner. Double Driver är en gratis bärbar applikation som vi kan ladda ner från hans Honest Sign-webbplats.

Driver Genius Professional

Denna programvara låter oss ladda ner de senaste drivrutinerna för vår dator och känna igen över 80 000 enheter. Den utför också diagnostik på all hårdvara vi använder, gör säkerhetskopior och ger detaljerade rapporter om vårt system. Vi kan ladda ner en gratis testversion från denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button