programvara för att bränna CD, DVD och Blu-ray –

Ashampoo Burning Studio, ett komplett bränningsprogram

Ashampoo Burning Studio är en komplett applikation som du kan göra skivor och kopior av CD, DVD och Blu-ray , för vilket vi inte behöver mycket kunskap, eftersom programmet ansvarar för att följa med oss ​​genom hela processen. Den har också andra avancerade funktioner eftersom den inkluderar en egen fotoalbumredigerare och inbyggd videoredigerare med vilken vi kan skapa menyer för våra DVD-skivor, redigera klippets varaktighet, lägga till titlar och undertexter, etc.

huvuddrag

 • Bränn data till CD / DVD / Blu-ray och kopiera bilder
 • Bränn ljud-cd-skivor till MP3
 • Ta bort bevattningsenheterna
 • Ytterligare ljudspår från CD till hårddisk
 • Säkerhetskopiera hårddiskmappar
 • Skapa omslag
 • Inbyggd videoredigerare

En av styrkorna med detta program är dess förmåga att göra inspelade videor kompatibla med alla typer av spelare. För att göra detta kan den konvertera filen till lämpligt format som den är kompatibel med MPEG4, H.265-HEVC och AAC tillsammans med de mest populära ljudformaten som OGG, WMA och MP3.

När det gäller att bränna våra data till CD, DVD eller Blu-ray, erbjuder detta program maximal flexibilitet och säkerhet eftersom skivkopior görs utan komplikationer och märkesändringar är tillåtna. Inkluderar repskydd så att våra mest värdefulla data kan läsas även på repade ytor.

Allt du behöver för inspelning och säkerhetskopiering

Efter att ha startat programmet visas dess huvudmeny med ganska intuitivt och modernt gränssnitt som vi kan välja vit eller mörk bakgrund … Designat på perfekt spanska, detta anpassningsbara gränssnitt inkluderar en menyrad och en horisontell navigeringsrad i mitten av gränssnittet. I den hittar vi alla tillgängliga alternativ så att du enkelt kan komma åt dess funktioner. Tillsammans med varje funktion visar han oss också en kort beskrivning av den.

Tack vare sin funktion att skriva data gör det att vi snabbt kan skriva alla typer av data till skivor, vilket ger en struktur i form av mappar och en assistent som guidar oss genom hela processen. I denna funktion finner vi möjligheten kryptera en disk med ett lösenord , uppdatera innehållet på en CD eller DVD och skapa en reptålig skiva.

Med detta program kan du också göra säkerhetskopior av filer och mappar oavsett om de finns på en hårddisk eller en extern lagringsenhet som ett USB-minne, USB-enhet, eller till och med göra en kopia av vår mobiltelefon. Dessutom har den möjlighet att schemalägga automatiska säkerhetskopieringar, som vi kan ställa in för att spela in innehåll så ofta vi vill.

Denna kraftfulla app har också extrahera ljud-CD ett verktyg och ett annat alternativ med vilket skapa omslag , lådor och broschyrer för våra CD- och DVD-skivor, vilket till och med tillåter oss att redigera pappersformatet som de kommer in i. Du kan också skapa ISO-, IMG- och CUE-bilder och skapa startbara skivor. Dessutom innehåller den möjligheten att skapa en modifierad kopia av en befintlig skiva, radera en icke-omskrivbar skiva eller stänga den.

Slutsatser

Ashampoo Burning Studio kan ses som ett av de bästa och mest kompletta programmen för inspelning av optiska skivor, med tanke på det stora antalet funktioner den har och som är anpassade till de behov och krav som de allra flesta användare har. Den utmärker sig framför allt för sitt gränssnitt, som kan gruppera alla sina funktioner så att de är lättillgängliga för alla typer av användare. Denna kompletta uppsättning funktioner kan också vara dess största nackdel för dem som bara behöver bränna CD- eller DVD-skivor och inte behöver ytterligare ytterligare funktioner.

Ladda ner Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio är ett kommersiellt program, så vi måste betala för en licens för att använda det. Om vi ​​vill prova så har vi det gratis provperiod tillgänglig som vi kan ladda ner från vår hemsida. Vi kan använda den i 10 dagar med möjlighet att förnya upp till 30 dagar genom obegränsad registrering. Applikationen är kompatibel med Windows 7, 8 och 10. Normalpriset är 49,99 euro, men den är för närvarande till rea och vi kan köpa den för endast 29,99 € en engångsbetalning. Samtidigt får vi rätt att använda programmet och få ett obegränsat antal uppdateringar.

För närvarande är den senaste tillgängliga versionen nummer 22.0.0.21, som har varit tillgänglig sedan december förra året. Installationsprocessen är smidig och snabb eftersom det inte finns några tredjepartserbjudanden och inga ändringar görs i våra webbläsare.

Minsta systemkrav

 • Operativ system : Windows 10, Windows 8, Windows 7
 • : Windows Media Player 10, Microsoft .NET Framework 4.5 och DirecrX 9.0
 • Bagge : 2 GB RAM
 • Hårddiskutrymme : 250 MB för installation; upp till 9 GB för temporära filer (DVD); 25/50 GB för temporära filer (Blu-ray); 100 GB för temporära filer (Blu-ray XL).
 • Övrig : en Internetanslutning krävs för att aktivera programmet

Alternativ till Ashampoo Burning Studio

Om vi ​​letar efter ett program som kan bränna CD, DVD och Blu-ray, föreslår vi att du överväger flera alternativ:

ImgBurn

Med detta program kan vi göra säkerhetskopior genom att bränna till CD, DVD och Blu Ray-skivor. Ljud Du kan enkelt skapa CD-skivor, DVD-videoskivor (från mappen VIDEO_TS) och Blu-ray-skivor (från mappen BDAV / BDMV). Vi kan ladda ner det gratis från denna länk.

CDBurnerXP

Denna programvara låter oss göra alla typer av CD-, DVD- och Blu-ray-inspelningar helt gratis. Den har funktioner som att skapa och bränna ISO-bilder eller skapa startbara skivor för att köra operativsystem. Vi kan ladda ner CDBurnerXP från utvecklarens webbplats.