Programvara för återställning av raderade filer –

Dataförlust är något som kan hända oss av olika anledningar. Antingen på grund av mänskliga fel, som att oavsiktligt radera en fil, ett virus som infekterar vår dator eller på grund av ett irreparabelt systemfel. I sådana fall tenderar vi att tro att den raderade filen inte kan återställas, vilket inte är helt sant. När en fil raderas raderas den inte helt förrän utrymmet den tar upp används av en annan fil. Det är därför det finns programvara för dataåterställning detta hjälper oss att enkelt återställa raderade filer.

UltFone Data Recovery är ett program designat för att återställa filer på Windows och macOS. Det hjälper oss att hitta och få tillbaka alla raderade, formaterade korrupta filer som vi behöver återställa. Detta program stöder över 1000 filtyper inklusive foton, videor, dokument, etc.

Denna applikation låter oss återställa data från vår PC, USB-enhet, SD-kort eller någon annan lagringsenhet med en hög återställningshastighet. Detta användbara verktyg låter oss återställa oavsiktligt raderade filer på formaterade enheter och diskar, förlorade partitioner, virusattacker, skadade hårddiskar, rådiskar, etc.

Filåterställning är en enkel uppgift med UltFone Data Recovery

Efter att ha startat programmet visas dess huvudmeny helt på spanska, med ett minimalistiskt gränssnitt och mycket lätt att använda. lämplig för alla typer av användare … I den ser vi olika platser som vi kan välja att söka efter vilken fil som helst som vi vill återställa, till exempel “Hårddisk”, “Papperskorgen”, “Skrivbord”, eller så kan vi välja en specifik mapp. Efter att vi har valt önskad plats trycker vi på knappen “Skanna” för att fortsätta.

Således kommer programmet att börja skanna den valda rutten och ett nytt fönster kommer att visas där det visar oss i realtid. all data hittades. Under skanningen kan vi pausa, fortsätta eller spara de erhållna resultaten för att undvika att skanningen upprepas från början. Således kan vi gradvis observera de hittade filerna, utan att vänta på att hela analysen är klar. Detta är särskilt användbart om vi gör analyser på stora hårddiskar, eftersom processen kan vara ganska lång.

Hitta filen du vill ha eller filtrera din sökning

Efter att skanningen är klar kommer alla hittade data att visas i “Trädvy” eller “Filvy”. I den här listan visas alla filer i ordning, och visar oss deras namn, storlek, typ, senast ändrade datum och plats. På toppen tillåter detta oss också filtrera efter filtyp så att vi snabbt kan hitta filen vi vill ha. Således kan vi välja “Foton”, “Dokument”, “Video” och mer “(ljud, e-post, bilagor, etc.)

Vi har också möjlighet Hitta specifik fil från sökresultat för att snabbt hitta filen du vill ha. Dessutom kan vi förhandsgranska varje fil genom att dubbelklicka på den. Om vi ​​inte hittade den önskade filen kommer programmet att tillåta oss att köra djup skanning längst ner på skärmen. Denna skanning är något långsammare än den snabba skanningen, även om den ger en mycket mer komplett skanning. När vi har bestämt vilka filer som ska återställas klickar vi på knappen “Återställ” för att kunna välja platsen där vi vill återställa data.

Slutsatser

UltFone Data Recovery sticker ut för sitt kraft och enkelhet eftersom vi kan hitta alla fjärrfiler med bara ett par steg. Naturligtvis måste vi komma ihåg att gratisversionen tillåter oss att skanna och förhandsgranska alla filer som vi kan återställa, även om det kommer att vara nödvändigt att gå igenom det här fältet för att slutföra återställningen. Det är detta som motverkar detta, eftersom det finns andra liknande program som, om de låter dig återställa filer gratis, även om de har en betalversion.

Ladda ner UltFone Data Recovery

UltFone Data Recovery är en raderad dataåterställningsprogramvara som vi kan ladda ner från dess Honest Znak-webbplats. Den är kompatibel med Windows operativsystem i dess versioner 10 / 8.1 / 8/7 (32 och 64 bitar), och det finns också en version för maOS-datorer. Vi kan ladda ner den gratis och testa den för att analysera och hitta alla raderade filer, även om du måste köpa en licens för att återställa den. Det är priset $39,95 per månad, $44,95 per år och 59,95 USD om vi vill få en licens på livstid.

Alternativ till UltFone Data Recovery

Om vi ​​letar efter ett program som låter oss återställa raderade filer, erbjuder vi ett par gratis UltFone Data Recovery-alternativ.

EaseUS dataåterställning

Det är en komplett programvara för dataåterställning som stöder alla typer av partitioner. Dessa inkluderar FAT-, NTFS-, Ext2- och Ext3-volymer på Windows, som kan återställa över 1000 filtyper. Det låter dig också återställa och återställa korrupta MDF- och NDF SQL Server-databaser, såväl som korrupta Exchange-postlådor. EaseUS Data Recovery har en gratisversion som gör att vi kan återställa upp till 2 GB, och som vi kan ladda ner från den här länken.

RecoveryRobot

Detta program för att återställa raderade filer känner igen över 200 typer av filer. Har stöd för Smart FAT och NTFS algoritmer och sökning efter förlorade partitioner. Den kan användas på alla typer av lagrings- och filsystem. erbjuder oss möjligheten att skapa byte-för-byte-säkerhetskopior av felaktiga diskar. RecoveryRobot har en gratisversion som låter oss återställa upp till 500 MB filer, som vi kan ladda ner från Honest Sign-webbplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button