Program för fjärråtkomst till vilken dator som helst –

Program för fjärråtkomst till en dator

Det finns många enheter som vi använder varje dag. Vi pratar inte bara om datorutrustning för arbetet, men också på privat nivå. Vi kan ha flera datorer, surfplattor, mobiltelefoner … Ibland är vi till och med intresserade av fjärråtkomst till en dator för att kunna läsa dokument eller öppna filer.

Distansarbete blir mer och mer populärt. Många anställda utför sina uppgifter var som helst utan att vara fysiskt i företaget. Ibland krävs dock fjärråtkomst till datorutrustning. Därav vikten av att ha program som gör att vi kan styra datorn utan att vara där.

AnyDesk

Ett av verktygen vi kan använda för att komma åt en dator på distans är AnyDesk … Det är ett mycket användbart program och dessutom väldigt snabbt. Detta är i princip vad som krävs av den här typen av programvara för att undvika nedgångar.

Detta säkert program , med TLS 1.2-kryptering. Den erbjuder låg latens för att undvika latens på de flesta skärmar och anslutningar. En mycket intressant punkt som vi måste överväga är också att det är flera plattformar. Vi kan använda det på operativsystem som Windows, Linux, macOS, Ios och Android.

Vi kan få all information, samt ladda ner den till vår officiella webbplats.

högre

Ett annat mycket intressant program för fjärråtkomst till en dator är Supremo … Vi kan styra en dator utan att vara där fysiskt. På sin hemsida framhåller de användarvänlighet. De indikerar att det inte finns något behov av att konfigurera något på brandväggen eller på routernivå, förutom snabb åtkomst.

Det intressanta är att det låter dig installera det på flera system på samma gång. På så sätt kan vi vid behov kontrollera mer än ett lag. Det erbjuder säker och pålitlig överföring, chatt, vi kan anpassa gränssnittet såväl som plattformsoberoende för användning på både mobila enheter och stationära datorer.

På hans hemsida kan vi hitta all information.

TeamViewer

Före oss är klassikern för fjärråtkomst. TeamViewer erbjuder ett enkelt, komplett och fullt fungerande gränssnitt för regelbunden användning av denna typ av program. Det fungerar också på flera plattformar eftersom vi kan installera det på Windows, Linux, macOS, iOS eller Android.

Anslutningen som upprättats av TeamViewer är säker. Den använder den vanliga kombinationen av användarnamn/lösenord och unik numerisk kod för att upprätta kommunikation mellan klienten och servern. Efter att ha bekräftat åtkomst kan vi göra vad vi vill, som om det vore fysiskt framför den här datorn. Programmet är gratis för personligt bruk, även om det finns en mer komplett betalversion.

På hans hemsida hittar vi all information.

Chrome Remote Desktop

Jobba med oss Chrome Remote Desktop vi stöter också på ett flitigt använt verktyg. Det är mycket användbart att kunna fjärråtkomst till din dator för personligt bruk eller arbete. I det här fallet är detta ett tillägg för den populära webbläsaren Google Chrome.

Användningen är väldigt enkel då den i princip består av att installera ett tillägg från den officiella Chrome-butiken på båda datorerna (den som fungerar som klient och server). Du måste ha ett Google-konto. Vi kan enkelt installera det på vilken dator som helst.

Vi kan se all information på din Honest Sign-webbplats.

Splashtop

Ett annat program som låter dig fjärrstyra din dator är Splashtop … Vi kan installera det på både stationära och mobila datorer, så vi kan använda det var som helst.

Splashtop har både gratis- och betalversioner. Den första är mer riktad till privata användare och har vissa begränsningar som vi kan undvika med den betalda versionen, som är mer fokuserad på kommersiell användning. På hans hemsida för Honest Sign hittar vi all information.

Realvnc

Realvnc är också ett annat intressant verktyg som du kan använda för att fjärråtkomst till vilken dator som helst. Den finns i olika versioner, inklusive gratis. Vi kan installera det på Windows, Linux och macOS, såväl som mobila enheter. Den har 256-bitars AES-kryptering, tvåfaktorsautentisering och är mycket flexibel.

Kort sagt är detta ytterligare en tjänst som gör att man till exempel kan hjälpa ett distansteam. Detta är mycket användbart i många fall. På deras Honest Sign-webbplats har vi all information.

Relaterade artiklar

Back to top button