Produkter som Apple kommer att släppa i slutet av 2021 –

Bland höjdpunkterna lanserar Apple denna 2021 och vi ser att den omdesignade 24-tums iMac kommer att bli en stor stjärna, tillsammans med andra som den kraftfulla iPad Pro med ett M1-chip och den efterlängtade AirTag. Det är allt? Absolut. Det finns flera Apple-enheter det kan tillkännages, och även om det inte bekräftas med säkerhet, är det detta som alla rykten pekar på: iPhone 13, AirPods 3, iPad mini … Vi ska berätta allt för dig.

Förväntade lanseringar från september till december

Vi kan inte veta exakta datum eller om alla Apples planerade lanseringar kommer att offentliggöras vid ett evenemang, två eller tre som förra året. Det är möjligt att några av dem till och med kan presenteras i form av pressmeddelanden, men det verkar ganska uppenbart att de kommer att anlända och göra det med några enastående egenskaper, vilket vi informerar dig om i följande punkter:

  • Ny iPhone: Oavsett om det är 13- eller 12-modellerna kommer de fyra nya smartphones att presenteras i identiska dimensioner med de senaste kända modellerna, och med välkomna innovationer som 120Hz-skärmreduktionen i Pro-modellerna. , LiDAR-sensor i alla fyra modellerna, eller upp till 1TB för de mest kraftfulla.

iphone 13 koncept

  • Apple Watch Series 7: ytterligare en som tas för given och som kan leda till en liten designförändring med raka sidor och ett kraftfullare chip. Trots de förväntade hälsonyheterna ser det ut som att det kommer att bli mer av en övergångsperiod och vi måste vänta tills serie 8 börjar se dem.

Apple Watch Series 7-rendering

  • IPad mini 6: Apples efterlängtade lilla surfplatta-uppdatering kommer att åtföljas av en förväntad omdesign som mycket liknar iPad Pro och iPad Air, med USB-C aktiverat. Ett A14-chip kommer att läggas till, enligt vissa källor, även om det är möjligt att det blir en A15 då den kommer att matcha iPhone i år.

ipad mini 6 rendering

  • iPad 9: förvänta dig inte för mycket av vem som kommer att fortsätta vara kungen av Apples surfplattor när det gäller valuta för pengarna. Den sägs växa från 10,2 tum till 10,5 tum med den klassiska hemknappsdesignen, vilket gör att kroppen liknar iPad Air 2019. Dess processor kan vara A13 Bionic, och lämnar bakom sig A12, som har den åttonde generationens modell. …

IPad 9 rykten

  • 14- och 16-tums MacBook-proffs: Det är de kommer att levereras med ett nytt M1X- eller M2-chip, med en ny design som är mycket i linje med resten av märkets enheter, och med återkomsten av portar som HDMI, en kortläsare och till och med en MagSafe magnetisk laddningsplatta med kontakt. Om allt går enligt planerna kommer de också att ha miniLED-skärmar.

MacBook Pro

  • 32-tums iMac?: Efter att ha lärt sig om att ersätta 21,5-tums iMac med ett M1-chip, är det dags att se en liknande omdesign i den större modellen och den kommer förmodligen i år med en skärm som kan vara runt 32 tum och ett chip som kommer att förbättra M1, förmodligen samma som i de tidigare nämnda MacBook Pros.

Koncept iMac Rediseñado

  • Macbook Air: Även om uppdateringen av denna serie av bärbara datorer inte verkar så självklar, om den gör det kommer den att ha en iMac-stil, ett bredare färgutbud och en uppdaterad formfaktor. Naturligtvis finns det tvivel om chippet den kommer att montera, då det vore konstigt att se den med samma processor som de mest kraftfulla MacBook och iMac, även om det också skulle vara sällsynt att den får en M1 igen.

  • AirPods 3: Den förväntade tredje generationen av Apples baslinje-hörlurar kommer att ha en omdesignad design som liknar “Pro”-modellen, bara utan behov av distanser och med vissa begränsade funktioner som brusreducering.

flygfält 3

Andra lanseringar som t.ex AirPods Pro 2 eller förbättra AirPods Max verkar ännu mer avlägsen, med 2022 som ett möjligt förnyelseår. I vilket fall som helst kan det komma överraskningar och en enhet kan läggas till i listan, eller så kan en falla på grund av en försening i produktionen, men i nuläget ser det inte ut som att det kommer att bli fallet. Vi insisterar på att betona att detta inte är officiell information, utan en sammanfattning av data som tillhandahålls av de viktigaste expertkällorna i väntan på de kommande lanseringarna av det kaliforniska företaget.

Relaterade artiklar

Back to top button