Problem med betalningen av Pixel 2 XL från Google Store, särskilt från förbetalda: här är anledningen

Note: We hope you enjoy reading this article: Problem med betalningen av Pixel 2 XL från Google Store, särskilt från förbetalda: här är anledningen

Det verkar vara lite av ett problem med orderhanteringen av Pixel 2 XL sedan dess Google Store. Baserat på vad vissa användare har rapporterat till oss, och vittnesmålen på Googles hjälpforum, verkar problemet uppstå speciellt för dem som har använt en förbetalt kortstil PostePaymen det verkar finnas en specifik anledning.

Faktum är att, baserat på vad vi har rekonstruerat, gick det så här. Vid den tidpunkt då förbeställningen har gjorts har systemet förauktoriserad det relativa beloppet från det isatta kreditkortet. Innan frakt utförs det sedan den faktiska avgiftendock utan att de tidigare hållna pengarna släpptes först.

Därför, för en korrekt handläggning av beställningen, är det i praktiken nödvändigt att det finns på kreditkortet minst dubbelt av det begärda beloppet. Detta kanske inte är ett problem om kortet är associerat med en normal bankkontomen det är inte säkert att vi alla har nästan 2 000 € på den uppladdningsbara.

Låt oss vara tydliga att Google inte får dig att betala dubbelt för Pixel 2 XL: i slutändan det är bara en transaktion som går igenommen om det inte finns tillräckligt med medel ger systemet ett fel.

Berörda användare borde ha fått en e-post från Google, som den som visas nedan. Om du också har stött på samma fel, vänligen meddela oss i kommentarerna, så att vi bättre kan förstå hur utbrett problemet är. Vi har bett Google om ett förtydligande och kommer att uppdatera artikeln med eventuella svar.

Vi tackar Giuseppe för att han rapporterade.

Relaterade artiklar

Back to top button