Problem för vissa Galaxy S8, vars skärm slås på igen utan anledning med slumpmässiga intervall (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Problem för vissa Galaxy S8, vars skärm slås på igen utan anledning med slumpmässiga intervall (video)

Det finns ett möjligt problem för Samsung, i förhållande till toppen av sortimentet Galaxy S8: Vissa användare, som rapporterade detta via Reddit och det officiella Samsung-communityt, klagar på det enheten skulle slå på skärmen igen visar låsskärmen slumpmässigt, utan att få aviseringar eller andra skäl som kan motivera saken.

Även om rapporterna fortfarande är för små för att problemet ska betraktas som tydligt och universellt, gör ägarna till en ny Samsung-enhet rätt att uppmärksamma det: de berörda modellerna är faktiskt inte bara varianterna Galaxy S8 och S8 Plusmen också den senaste Galaxy Note 8.

Från informationen från berörda användare verkar det som att problemet uppstår både när skärmen har stängts av via strömknappen och efter ett standbyläge på grund av inaktivitetstid. Omstarter sker upprepade gånger och med slumpmässiga intervall, t.ex lösningar till exempel en enhetsåterställning, omstart i säkert läge eller att torka cachepartitionen de skulle inte ha någon effekt.

Som framgår av video- närvarande nedan, publicerad av en användare som bevis på problemet, inte ens användningen av en fällock skulle ha förhindrat denna märkliga effekt från att inträffa, naturligt kunna påverka batteritiden avsevärt av smartphones.

Efter att problemet med Galaxy Note 8 uppenbarligen “upphört” efter att batteriet är helt slut, finns det därför ytterligare en potentiell nackdel för den koreanska tillverkaren att ta itu med. Har du stött på det här problemet, kanske efter några uppdateringar, eller är du immun mot det?

Relaterade artiklar

Back to top button