Priv minskade BlackBerrys ekonomiska förluster

BlackBerry Privden första smartphonen Björnbär utrustad med operativsystem Androidförutsågs i resultatet av många uttalanden, ibland till och med mycket hoppfulla när det gäller projektets framgång.

Den har utsatts för så mycket tortyr i de första recensionerna, den har slagit till för vars säkerhet den gör en arbetshäst, och har också haft en viss framgång i Android-moddinggemenskapen, ett tecken på att det är en smartphone verkligen uppskattad. Och i detta sammanhang infogas vd:ns ord John Chensom uppgav att företaget inte förväntade sig sådan framgång, och det tydligen BlackBerry Priv minskade kraftigt ekonomiska förluster av företagets hårdvarudivision.

LÄS ÄVEN: Till jul kan du unna dig en BlackBerry Priv med 24-karats guldinlägg, för endast $1 300!

Enligt John Chen har företaget fortfarande en lång väg kvar innan det (åter) blir ett branschriktmärke, och kanske kommer efterträdaren till BlackBerry Priv att leda denna ansträngande nya “åkning”.

Mitt första mål är att få oss till en break-even-position med enhetsbranschen, eftersom du verkligen inte skulle kunna göra något strategiskt med ett företag som fortsätter att förlora pengar.

John Chen

Relaterade artiklar

Back to top button