Prisvärda USB PC-spelkontroller –

Faktum är att att spela på en dator vanligtvis innebär att man använder själva tangentbordet och musen. Även i många spel kan detta vara en fördel gentemot de som spelar med en handkontroll. Men i vissa spel eller för vissa spelare kan det vara bekvämare att använda en spelkontroll.

Om du funderar på att köpa en kontroller för att spela dina favoritspel från din PC, så finns det vissa aspekter som du bör tänka på när du väljer en eller annan modell. En av sakerna vi måste titta på är om den här kontrollern bara är kompatibel med en dator eller är den även kompatibel med en av de mest populära spelkonsolerna. I det här fallet, om vi har en spelkonsol, kan vi hitta en kontroller som kompatibel med båda enheterna, så att vi kan få ut mer av det.

En annan detalj att tänka på när du köper en PC-spelkontroller är om vi vill att den ska vara trådlös eller trådbunden. Den trådlösa handkontrollen ger mer komfort och frihet att använda, men i vissa fall kan vi stöta på vissa anslutningsproblem. Trådbundna kontroller ger mindre rörelsefrihet, men vi kommer att undvika dessa problem. I det här fallet kommer vi att fokusera på kontroller som använder en USB-kabel för att ansluta dem till vår PC.

Budgeten som vi har är utan tvekan ytterligare ett hinder när vi väljer en viss modell. I följande lista kommer vi att visa några modeller med bästa pris för att njuta av dina favoritspel från din dator.

Bäst valuta för pengarna PC-spelkontroller

Logitech F310

Logitech är en av referenstillverkarna av alla typer av kringutrustning. Denna gamepad är PC-kompatibel, har en 1,8 m USB-kabel för fri kontroll och är mycket enkel att ställa in. Den har den vanliga knapplayouten och väger 299 gram.

nacon

Denna Nacon-modell är en spelkontroll med en USB-kabel för anslutning till en PC och är kompatibel med det senaste Windows-operativsystemet. Den har dubbla vibrationsmotorer och är kompatibel med alla PC-spel. Den finns på Amazon i en mängd olika färger.

Zexrow

Modellen har en mycket ergonomisk design, dubbel vibrationsfunktion och är kompatibel med de modernaste versionerna av Microsofts operativsystem och andra plattformar. Den erbjuder hög känslighet, enkla knapptryckningar och snabb respons för den bästa spelupplevelsen. USB-kabeln är 2,2 meter lång vilket gör att vi kan spela PC-spel med full rörelsefrihet.

RÖDSTURM

En spelkontroll med en USB-kabel som erbjuder stor kompatibilitet, så att vi kan använda den på både vår PC och spelkonsoler, eller till och med spela på en mobiltelefon. Den har en inbyggd dubbelvibrationsasymmetrisk somatosensorisk motor, som även gör att vibrationsintensiteten kan justeras på fem olika nivåer. Den har en ergonomisk design som gör den lätt att hantera, även när vi spenderar många timmar vid datorn och spelar.

EasySMX SL-9111-B

Denna USB PC Gaming Controller från EasySMX har fyra programmerbara knappar i botten för bättre kontroll över vissa spel. Den erbjuder utmärkt kompatibilitet med olika operativsystem, Windows, Android, TV Box, Nintendo Switchar, etc. Den låter dig justera vibrationsintensiteten och har fem olika hastighets-LED-indikatorer på kontrollknapparna och höger joystick.

EasySMX ESM-9100

En annan modell från samma tillverkare är styrenheten ESM-9100, en trådbunden gamepad med en ca 2 meter lång USB-kabel för fullständig rörelsefrihet, med dubbla turbovibrationsknappar och en trigger. Den är kompatibel med Windows, Android och PS3, vibrationsmotorerna sitter i sidohandtagen på kontrollern, den har en mycket ergonomisk design och en spektakulär kamouflagefinish.

Rii GP500

Spelkontroll med PC USB-kabel, dubbel joystick och asymmetrisk vibration, kompatibel med de flesta versioner av Windows och andra plattformar. Den har en ergonomisk design med halkfri yta, fyraxlig positioneringsteknik med skivtangentbord i åtta riktningar och tvärriktningar. Den har en PC USB-kabel, men är inte kompatibel med Xbox One, Xbox 360 eller Mac OS.

Diswoe ET1901

Diswoe-kontrollern är i samma format som Xbox 360 och är även kompatibel med datorer som kör de senaste versionerna av Windows-operativsystemet. Bekväm och ergonomisk design, den har en dubbelvibrationsmotor som ger många olika typer av vibrationer beroende på scenen och spelet, och en USB-kabel från 1,6 till 1,7 meter lång, så att vi kan spela bekvämt vid datorn med full frihet.

QUMOX

Styrenheten från tillverkaren QUMOX har en ganska lätt design och är väldigt lik PS3:an. Den har en dubbel vibrationsmotor, 15 knappar och två joysticks. Den är utrustad med en USB-kabel för anslutning till en PC och låter dig njuta fullt ut av våra favoritspel till ett mycket överkomligt pris.

Hoppas EG102

Även med en design som liknar PS3 hittar vi denna från tillverkaren Esperanza. Spelkontroll med PC USB-kabel och kompatibel med PS3, tolv knappar, vibrationsfunktioner, bekväm och lätt design, den väger bara 213 gram. Dessutom är det billigast på den här listan för bara 9,91 €, vilket är perfekt om det är barn som vanligtvis spelar på datorn.

Relaterade artiklar

Back to top button