Priset på Galaxy Buds Pro i amerikanska dollar läcker

Igår kommenterade vi dig möjliga specifikationer som Galaxy Buds Pro, nästa trådlösa hörlurar från Samsung. I det inlägget sa vi också att priset skulle vara 229 euro. Ändå, nu får vi nya läckor om dessa tillbehör, både när det gäller tekniska artiklar och deras belopp i US-dollar.

Återigen är det det berömda WalkingCat-filtret (@ _h0x0d_ På Twitter) som ger oss några pressbilder. Vi lämnar dem bifogade nedan tillsammans med några relevanta observationer.

Galaxy Buds Pro till $ 199

På bilden ovanför dessa rader märker vi ett slags jämförelsetabell mellan Galaxy Buds +, Live Buds och Pro Buds. skulle komma till ett värde av 199 USD.

Dessutom intuiterar vi att det skulle ha en 2-vägs högtalare som Galaxy Buds Plus, tillsammans med kraftfullare aktiv brusreducering, 3 mikrofoner och Bixby som din permanenta assistent. Det kommer också att säga presentera IPX7-certifiering.

Batteriet i Galaxy Buds Pro oss De skulle ge upp till 8 timmars autonomi med “normal” användning, men om vi lägger till laddningsfallet kommer det att sträcka sig upp till 28 timmar. Å andra sidan, om vi använder dem för att prata så kommer de att ta 4,5 timmar … eller 15 timmar med ärendet.

Sedan har vi en annan fångst där några av dess egenskaper och design / komposition sticker ut. Där betonar de aktiv brusreducering (ANC) smart, omgivande ljud och samtalsläge.

Ljudkvaliteten kommer att vara uppslukande, vi kommer att ha rumsligt ljud och ljudfria samtal. Andra egenskaper som betonas är bashögtalare 11 mm och diskant 6,5 mm.

Källa: The Verge

Relaterade artiklar

Back to top button