Priset på ASUS ZenFone 3 Zoom kan vara “överst i det ekonomiska sortimentet”

Note: We hope you enjoy reading this article: Priset på ASUS ZenFone 3 Zoom kan vara “överst i det ekonomiska sortimentet”

Det är en av de mest intressanta enheterna av de närvarande på CES i Las Vegas. ASUS ZenFone 3 Zoom har ett bra datablad (Snapdragon 625, 3/4 GB RAM, 32/64 GB internminne), ett enormt batteri 5 000 mAh det är en dubbel bakre kamera med zoom optisk 2,3x.

ASUS hade dock inte avslöjat lanseringspriset för produkten, inte heller tillgängligheten på marknaden, men från Kina den första informationen kommer. Toppmodellen med minne inre lika med väl 128 GB (vi vet inte om den kommer till Europa) skryter med en introduktionspris lika med cirka 504 € till den aktuella växelkursen.

Uppenbarligen kommer 32 och 64 GB-modellerna att vara billigare, men som (med rätta) påpekats av GSMArena-kollegor måste vi komma ihåg att priserna i Europaoch särskilt i Italien, jag är mer salt än i Kina. Vi måste bara vänta på den italienska divisionen av ASUS och ett eventuellt tillkännagivande om tillgänglighet och pris.

Relaterade artiklar

Back to top button