Priset för Galaxy A3 och Galaxy A5 avslöjas i Holland, men kommer 2015

Note: We hope you enjoy reading this article: Priset för Galaxy A3 och Galaxy A5 avslöjas i Holland, men kommer 2015

Meddelat av Samsung nu för mer än en månad sedan, de nya Galaxy A3 och Galaxy A5 har svårt att dyka upp i butikshyllorna, så pass att vi nu antar att de kommer först på det nya året.

LÄS ÄVEN: Galaxy A3 och A5: alla specifikationer

I början av denna försening skulle det finnas produktionsproblem, som härrör från Samsungs bristande erfarenhet av att skapa metallsmartphones, men å andra sidan har vi nu en ny indikation på deras pris från Nederländerna: 310 € för Galaxy A3 och 410 € för Galaxy A5med förväntad ankomst, åtminstone i Nederländerna, från och med januari 2015.

Tidigare talades det också om en Galaxy A7, hypotes flera gånger inofficiellt, men fortfarande inte tillkännagiven av det koreanska företaget och som vi därför anser längre från ankomsten på marknaden än de två första.

Det verkar bland annat som att det här kan vara de modeller som de teman för TouchWiz som det har pratats mycket om på sistone kommer att debutera, så vi hoppas att de tider som kommuniceras i Nederländerna även gäller vår marknad, även om situationen verkar mycket föränderligt och med få säkerheter, åtminstone för tillfället.

Relaterade artiklar

Back to top button