Pris och tillgänglighet för Galaxy A3 och Galaxy A5 tillkännagav officiellt av Samsung

Note: We hope you enjoy reading this article: Pris och tillgänglighet för Galaxy A3 och Galaxy A5 tillkännagav officiellt av Samsung

Samsung meddelar officiellt Galaxy A-seriens ankomst till Italien. Från 16 januari de kommer faktiskt att vara officiellt till försäljning Galaxy A3 och Galaxy A5respektive till priset av 309 och 409 euro. Galaxy A7 kommer också i slutet av mars, men för tillfället vet vi inte exakt vilken siffra, även om vi pratar om ett pris runt 509 €, bara för att fortsätta lineupen.

Samsungs pressmeddelande tillför därför ingenting till vad vi redan visste, men vi påminner om att Galaxy A3 och Galaxy A5 redan dyker upp i olika butiker och nätbutiker, omedelbart till priser som är lägre än de som Samsung angett, även om de kanske inte är låga ännu. som många skulle vilja.

Samsung Galaxy A: stil till hands

De nya Samsung-smarttelefonerna med en ultratunn linje och en lätt design anländer till Italien tillägnad dem som älskar att alltid vara uppkopplade med stil

Milano, 15 januari 2015 – Samsung Electronics Co.

Ltd. tillkännager ankomsten till Italien av Galaxy A, det nya sortimentet av smartphones, designat för dem som älskar en fräsch och elegant stil, med en snabb 4G / LTE-anslutning för att komma åt sina sociala kanaler när som helst och alltid vara i kontakt med din egen värld.

En effektfull och moderiktig design, ännu mer presterande funktioner och en snabb anslutning är de identifierande egenskaperna hos de senaste Samsung Galaxy A-smarttelefonerna, designade för en ung och dynamisk livsstil och för att följa med människor när som helst på dygnet.

“Den nya Galaxy A är född ur Samsungs önskan att vara nära de yngsta och deras livsstil, möta deras behov och krav och ge dem möjligheten att alltid vara i kontakt med sin värld och sina passioner”, förklarar han. Carlo Barlocco Vice President från Samsung Electronics Italia. “Vi ville överföra den tekniska förträffligheten hos Samsungs smartphones till en mångsidig enhet, tillgänglig för ett ungt mål och i takt med tiden.”

Ultratunn design och metallskal

De tre Galaxy A3, A5 och A76,9 mm, 6,7 mm respektive 6,3 mm är de tunnaste Samsung-smarttelefonerna hittills och har en design med uppmärksamhet på varje detalj. Faktum är att alla enheter har en metallkropp som anpassar sig perfekt till allas personliga smak tack vare det stora utbudet av färger som de finns tillgängliga i: Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver och Champagne Gold. Dessutom kan varje konsument välja storleken på skärmen de föredrar, från 4,5 tum för A3, till 5,0 tum för A5 upp till 5,5 tum för A7.

Oöverträffade selfies

Den mobila och sociala upplevelsen av Galaxy A3, A5 och A7 den är utformad för att följa användare på ett dynamiskt sätt, hjälpa dem att uttrycka sin stil och personlighet. Tack vare den förbättrade 5 MP främre kameran är det ännu enklare och mer omedelbart att ta selfies och funktionerna Panoramic Selfie, Animated GIF, Face Beauty ger en kreativ touch till varje självbild ensam eller i sällskap, vilket säkerställer fokus på enskilda ansikten.

Alla bilder och videor kan delas i realtid på sociala kanaler via 4G/LTE-anslutningen.

Högupplösta bilder och förbättrade funktioner
De tre Galaxy A har en Super AMOLED-skärm för bilder av hög kvalitet, med tydliga och väldefinierade kanter, levande kontraster och rika färger även under mycket ljusa förhållanden.

Liksom de senaste enheterna i Galaxy-familjen förbättrar Galaxy A också människors vardag tack vare avancerade funktioner som Advanced Power Saving-läge för att avsevärt förlänga batteritiden genom att förhindra att den tar slut precis vid behov, Privat läge för att skydda din data, Multi-screen-läget för att komma åt flera fönster samtidigt eller till och med det justerbara ljudet som intelligent anpassar sig till ljudet i den omgivande miljön.

De nya Galaxy A3 och A5 kommer att finnas tillgängliga på marknaden från och med den 16 januari till det rekommenderade priset på 309,90 € respektive 409,90 €.

Ankomsten av Galaxy A7 är planerad till slutet av mars.

Relaterade artiklar

Back to top button