Pressa din Amazon Fire TV-kub med dessa tillbehör –

Och när de ser funktionerna som den erbjuder, som möjligheten att förvandla vilken traditionell TV som helst till en helt ny Smart TV, gör de det till en produkt att överväga. Var försiktig, om du redan har en smart-TV kommer den här prylen verkligen väl till pass ändå. Du kan installera alla typer av spel och applikationer, styra vilken enhet som helst med hjälp av Alexa mikrofon inbyggd i fjärrkontrollen och mycket mer.

Perfekta tillbehör till din Amazon Fire TV Cube

Sanningen är, som vi sa, Amazon Fire TV Cube är en mycket komplett enhet och att den finns till ett mycket attraktivt pris. Uppenbarligen har onlineförsäljningsjätten varit tvungen att klippa något, så dessa tillbehör kommer att komplettera denna gadget så att du kan få ut mer än någonsin.

Amazon Fire TV Cube har till exempel ingen USB-port. Så det finns inget sätt att ansluta en hårddisk eller USB. Om du inte köper en adapter som konverterar microUSB-port denna enhet till ett alternativ som låter dig ansluta vilken USB-enhet som helst. Som du kommer att se senare är dessa billiga och mycket effektiva tillbehör för att få ut det mesta av din Amazon-gadget. Vi kommer att överväga de bästa alternativen.

USB HUB

Vi börjar med ett av de viktigaste tillbehören från onlinebutiksjätten för att få ut det mesta av din Fire TV Cube. Som vi sa, den här gadgeten har bara microUSB-port … Lyckligtvis kan du genom denna hubb använda fyra olika USB-portar för att få ut det mesta av din Amazon-enhet.

Att säga att dess användningsmekanism är väldigt enkel: du behöver bara ansluta HUB till microUSB-porten på Fire TV Cube, och du kan ansluta olika prylar till dess fyra USB-portar.

HDMI Ultra HDTV Premium-kabel

Amazon Fire TV Cube kommer inte med en HDMI-kabel. Och här förutser vi redan att det inte är värt att spara. Att få din PlayStation 3:s gamla kabel för att spara något kan bli väldigt dyrt. Främst för att äldre kablar har sämre prestanda. Dessutom, ju längre kabel, desto sämre bildkvalitet.

Det bästa är att köpa en HDMI-kabel av hög kvalitet till din Fire TV Cube. Och den här modellen har stöd för uppspelning av 4K 60Hz innehåll, förutom stöd HDR, ARC, 3D, HDCP 2.2, och 10-bitars färgrymd. Grädden på moset är dess högkvalitativa finish, så den här kabeln kommer att hålla dig i många år framöver.

WD Elements extern hårddisk

Den amerikanska jätten är riktmärket när det gäller att köpa en extern hårddisk. Och detta WD Elements Modellen passar din Amazon Fire TV Cube perfekt. Till att börja med har vi en modell med en kapacitet på 2 TB, så att du kan lagra alla typer av filmer och TV-program för att spela upp dem på en Amazon-pryl utan problem.

Och till detta måste vi lägga till några mycket diskreta dimensioner som gör att du inte ens märker dess närvaro när den är ansluten. Kompakt gadget för att utöka minnet Fire TV Cube.

SanDisk Ultra Flair

Anledningen till att vi vill rekommendera detta USB-minne är väldigt enkelt: SanDisk Ultra Flair är kompakt och designad för att alltid bäras runt med din nyckelring. Du kan ansluta den till Fire TV Cube när du behöver den och ta den vart du än går medan du inte använder den.

Maegoo Remote för Android

Fortsätter denna samling de bästa tillbehören för att få ut det mesta av din Amazon Eldkub Vi kunde inte missa möjligheten att rekommendera en produkt som de flesta spelare kommer att älska. Detta är den perfekta handkontrollen för att njuta av spelkatalogen för denna gadget. Dessutom har den ett stativ som gör att du bekvämare kan placera vilken telefon som helst att leka med. Riktiga två i ett!

Logitech K600

Även om det är sant att Alexa röstassistent låter dig göra vissa sökningar mycket bekvämare, är varje gång du behöver använda tangentbordet på skärmen på en enhet som Fire TV Cube tortyr. Lösning? Kliv upp till detta Logitech K600-tangentbord, en mycket funktionell modell som har en inbyggd styrplatta som hjälper dig att navigera.

Logitech K400 Plus

Var försiktig med denna andra affär från den schweiziska tillverkaren. Mer än något annat eftersom du kan ta Logitech K400 Plus , kompakt och idealisk modell som kan lämnas med din Smart TV såväl som din M185-mus. En hög med höjder som inte får missas. Det här är en affär!

Ny ekopunkt

Med tanke på att Fire TV Cube har en fjärrkontroll med mikrofon, finns det inget bättre för att styra alla typer av enheter. Dessutom kan du alltid kombinera den med den här smarta högtalaren från Echo-familjen och få ut mer av den än någonsin. Du kan till exempel be din Fire TV Cube att spela en specifik låt på Ekopunkt väck dina barn. Vad mer kan man begära!

Sony WH-CH510

Även om Fire TV Cube har en kraftfull högtalare inuti, om du vill njuta av den här enheten när andra människor är hemma, är din bästa insats ett Bluetooth-headset. Och den här Sony-modellen kommer inte att göra dig besviken alls. Den har utmärkt batteritid och mycket låg vikt, så du kan använda Sony WH-CH510 så länge du vill.

Hydream silikonkontrollfodral

Vi avslutar kollektionen med ett silikonfodral som skyddar fjärrkontrollen till din Amazon Fire TV Cube. Betona att den lyser i mörker, så det blir väldigt lätt att hitta och använda den på natten.

Relaterade artiklar

Back to top button