Presentationsdatumet för Xiaomi Redmi 10 närmar sig –

En av de mest framgångsrika mobiltelefonerna från Xiaomi hittills är Redman 9, som var bland de mest populära mobiltelefonerna i Spanien och över hela världen … Något liknande hände med Redmi 9A och Redmi 9C, som är billiga telefoner som inte har något väsentligt.

Xiaomis värde för pengarna i dessa smarttelefoner på nybörjarnivå innebar att de hade väntat i månader lansering av Redmi 10 och nu, efter en lång väntan, närmar sig stunden. De första ledtrådarna om dess ankomst har blivit officiella, och om du letade efter en billig mobiltelefon till dig själv eller för en present, så är ett av de bästa alternativen framför dig.

Redmi 10-serien är försenad men den kommer

Förra året hade vi möjlighet att bekanta oss med Redmi 9, Redmi 9A och Redmi 9C under juni, men inte desto mindre indikerar presentationen denna gång att den kommer att äga rum under juli. En förväntning som kan relateras till den processorbrist som många tillverkare runt om i världen lider av, men nu har vi åtminstone tilltro till att de kommer att dyka upp eftersom Redmi inte lämnat något utrymme för tvivel.

redmi 10 present

Från sociala medier Xiaomi Redmi i Indien lades en video upp där orden “Redmi Revolution” visas med stora bokstäver och uppmanar oss också att förbereda oss för vad som komma skall. Hashtaggen # 10on10 dyker upp i själva tweeten, vilket betyder 10 av 10 och vad som borde vara lappen som märket sätter på sina nästa mobiltelefoner. Det råder ingen tvekan om att Xiaomi kommer att följa en strategi som liknar den som redan har fungerat för dem och till och med kan ge oss ytterligare glädje.

Vad är känt om den nya Redmi?

Hittills har Xiaomi lyckats spara mycket detaljer om Redmi 10 under lås och nyckel, även om detta kunde ha hänt närmare än vi misstänker i fallet med några av de nya smartphones med kodnamnet Xiaomi som vi nyligen träffade. Deras skärmar förväntas bli IPS LCD-skärmar igen snarare än att gå över till Amoled-teknik som Redmi Note 10 gjorde.

erbjuda Redmi 9

Satsningen internt kommer att vara på MediaTek igen, och erbjuder ett lägre pris jämfört med Qualcomm, och resultaten uppskattades väl. Vi kunde se en utveckling i kameror som erbjöd fler detaljer och i batteriet för att öka dess snabbladdning lite, eftersom batteriet på 5 000 mAh vi såg i Redmi 9-serien redan har gett utmärkta resultat. Vi kommer att fortsätta att uppmärksamma allt som dessa nya billiga xiaomi redmi are väntar på oss i strävan att bli säljledare igen.

Relaterade artiklar

Back to top button