Presentationen av Galaxy S9 och S9 + kommer att vara den 25 februari i Barcelona: “The Camera Reimagined”

Note: We hope you enjoy reading this article: Presentationen av Galaxy S9 och S9 + kommer att vara den 25 februari i Barcelona: “The Camera Reimagined”

Det är äntligen officiellt! Efter olika spekulationer i detta avseende har Samsung meddelat dagen och tiden för presentation av Galaxy S9 och S9 +: den 25 februari kl 18 i Barcelonadagen före början av Mobile World Congress 2018.

Händelsen Samsung Galaxy uppackad 2018 kommer att finnas tillgänglig i live streamingför alla de som inte kommer att kunna delta live, och kommer att finnas tillgängliga på de olika företagssidorna, nämligen: news.samsung.com/global, www.samsung.com/galaxy och www.samsungmobilepress.com.

I centrum för uppmärksamheten är återigen den fotografiska sektorn. “Kameran. Omarbetad“, säger sloganen som kommer att åtfölja evenemanget, och animationen du ser vid inledningen av samma artikel, med siffran 9 som blir suddig i slutet, är en tydlig ledtråd till vad vi pratar om. porträttläge och Bokeh effekt som om du aldrig har sett dem på en smartphone förut. Eller åtminstone är det här Samsungs lokaler. Vi får sedan se om de blir till infriade löften eller inte.

Relaterade artiklar

Back to top button