Porsche Design Huawei Mate 9, vår förhandsvisning (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Porsche Design Huawei Mate 9, vår förhandsvisning (foton och videor)

Vid sidan av Huawei Mate 9 presenterade det kinesiska företaget också en särskild nyutgåva av samma smartphone, med prefixet Porsche design. Det är därför en snygg produkt, som dock inte bara förbättrar smarttelefonens estetik, utan lägger till två “kant”-sidor, med böjd displaymen som också väsentligt förändrar de tekniska egenskaperna hos Mate 9.

Faktum är att vi övergår från 5,9 till 5,5 tumvilket höjer upplösningen från full HD till QHDoch anta en display Böjd AMOLED. I praktiken är det två helt olika skärmar, som också gör smarttelefonen smalare, vilket minskar diagonalen och därmed storleken, men inte till skada för batteriet.

Vi väl då 6 GB RAM Och 256 GB internminne, mer än många anteckningsböcker idag kan säga; och på denna front finns det egentligen inget att tillägga. Synd att prisockså som en high-end bärbar dator (€ 1 395), vilket kommer att få denna Porsche Design Mate 9 att förbli lite av en dröm, erkände och inte beviljade att det aldrig kommer att vara möjligt att köpa den i Italien.

Detta kommer dock definitivt inte att hindra dig från att beundra det i följande video och bilder.

Relaterade artiklar

Back to top button