Popup-kameran är ännu vackrare i den transparenta versionen av Vivo NEX S (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Popup-kameran är ännu vackrare i den transparenta versionen av Vivo NEX S (video)

Vivo NEX S har redan utsatts för ett tufft uthållighetstest, men tröttheten för honom verkar inte över än. Den vanliga Zack från YouTube-kanalen JerryRigAllt har bestämt sig för att göra en annan av sin egen, producera en version “klar“av det nya toppsortimentet under varumärket Vivo.

Och den här gången där transparent version det är också mer vettigt än de tidigare som redan har gjorts, eftersom det kan visa upp den märkliga utvinningsmekanismen för den främre kameran, ett av flaggskeppen i denna smartphone.

Konstruktionen av NEX S gjorde Zacks manövrering ganska enkel, som bara behövde ta isär den bakre glaspanelen, ta bort den självhäftande filmen, göra ett litet snitt i metallplattan på kameramekanismen och sedan sätta ihop allt.

Resultatet är vad du kan uppskatta i video- som vi föreslår nedan, där det i all sin vackra teknik går att lägga märke till fjädermekanismen som tar hand om att få ut popup-kameran ur sitt hölje.

En mycket intressant ingenjörslösning, som youtubern själv hyllade och som glatt skulle kunna imponera på många av våra läsare.

Relaterade artiklar

Back to top button