POCO X3 Pro exploderar efter laddning – här är vad som hände

lilla x3 pro exploderar orsaker

Under de senaste åren har smarttelefons säkerhetssystem förfinats och i dag är de mycket mindre utsatta för elektriska problem. Det händer dock att särskilda förhållanden kan leda till att vissa enheter tar eld eller till och med drabbas av explosioner, som hände med en POCO X3 Pro i Indien, som exploderade efter en full laddning.

POCO X3 Pro exploderar: företaget har ännu inte uttalat sig

För att rapportera denna situation är samma användare som drabbats av det, en indisk pojke som visade vad som hände på Twitter. Han visar också att han köpte detta POCO X3 Pro de 15 juni 2021 från en tredjepartsleverantör, men det är oklart om det är en auktoriserad återförsäljare eller inte. I vilket fall som helst är det möjligt att se hur smarttelefonen fattade eld på baksidan, efter en trolig miniexplosion av batteriet, så mycket som att bränna arken där det var. För rekordet var det inga skador.

För att försöka förstå lite orsakerna till problemet, litar vi på versionen av användaren själv, som förklarar att avsnittet hände efter full laddning av smarttelefonen. Så det är lätt att kopplas till den här händelsen, men tvivlet kvarstår att det inte hände under laddningen. Och faktiskt, som vi vet, är den senaste generationens snabbladdare fortfarande utrustade med olika brandcertifieringar Och anti-kortslutning. Tyvärr har vi inga nyheter om POCO- eller Xiaomi -repliken, som förmodligen försöker spåra den verkliga orsaken.

Det är inte uteslutet att det kan vara ett problem som användaren själv genererar, som det hände med modell X3 av en annan person. Om vi ​​vet mer kommer vi definitivt att uppdatera dig, även med företagets officiella position. Under tiden kan du konsultera vår recension av POCO X3 Pro.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button