Poco X3 NFC vs Samsung Galaxy A51 5G jämförelse –

Det finns många terminaler som har gett oss en god smak i munnen under 2020, och bland dem hittar vi Poco X3 NFC och Galaxy A51 5G , uppdaterad version. Det är svårt när vi måste stanna med en av de två terminalerna, eftersom de har liknande egenskaper, men i sin tur har vissa skillnader som kommer att avgöra köpoptionen.

För att göra det enklare och enklare för dig kommer vi att jämföra alla egenskaper hos dessa två terminaler ansikte mot ansikte, så vi köper kameror och till och med ett batteri så att när du väl väljer en av dem kommer det att bli framgångsrikt. … När det gäller priset har vi också en mycket ficka i rännan och konfigurationsmöjligheter som vi kan ta tag i dem.

Skärm, design och dekoration

En mycket viktig del när vi jämför båda telefonerna är vad vi ser utifrån, där Poco X3 och Galaxy A51 med plastdesign kan verka vara likadana, men det är de inte. Samsungs glansiga finish skapar en premiumkänsla som också håller AMOLED Galaxy A51 5G med 6,5 tum och väldigt snäva ramar. Under tiden, i specifikationerna för Poco X3, ser vi en 6,67-tums IPS-panel, vilket är mer än vad som kan ses i handen.

Kamerornas placering på baksidan beror på vår smak, även om vi framtill har en frontöppning som matchar det senaste modet. Till sist, Poco X3 har en uppdateringsfrekvens på 120Hz och 240Hz sensorisk respons, vilket ger honom en poäng till hans fördel.

Qualcomm’s Brain vs Samsung

Internt leds hårdvarumodeller av en mellanklassprocessor som t.ex Snapdragon 732G och från Samsung Exynos 980 Det här är den som flyttar allt i mobiltelefonen Samsung Galaxy A51 5G. Båda fungerar utan problem då de tillverkas i 8nm storlekar och är klockade på 2,2GHz och 2,3GHz.

Bland lagringsalternativen vi hittar har vi bara 6GB RAM och 128GB lagring i Galaxy A51 5G. På Poco-sidan har vi 6 GB RAM och 64 eller 128 GB lagring inuti, båda med möjlighet att använda ett microSD-kort för att utöka lagringen. Det skulle vara ett smart val att köpa någon av de två modellerna på grund av deras kraft.

Fyrkamera med ändringar

Baksidan av båda enheterna är upplyst av 4 bakre linser som ändrar möjligheterna något. Först ser vi 64 Mpx och 48 Mpx linser för Samsung respektive Poco vilket ger oss en hög detaljnivå i båda. Den andra egenskapen är vidvinkeln, som inte finns i någon av dem med 13 och 12 Mpx. Deras linser fortsätter att ge oss alternativ med en Macro och Macro Advisor 5 Mpx för Samsung för varje och 2 Mpx för Poco.

Vi kan inte slutföra lösningen utan att veta vad som finns i frontlinsen, d.v.s. 32 Mpx selfie från Galaxy A51 5G och 20 Mpx för Poco X3 NFC. Videoinspelning är en annan höjdpunkt där båda har AI-baserade alternativ utöver digital stabilisering och 4K-inspelning.

Batteri och anslutning är en annan stor faktor

Sätter på 5G-teknik för Galaxy A51 ger den ett mervärde som Poco inte kan konkurrera med. Men utöver det hittar vi Bluetooth 5.0, ljudjack på båda telefonerna, GPS och såklart USB Type C. Batterier når 4 500mAh i Galaxy A51 5G, medan Poco uppgraderar batteriet till 5160mAh … Då måste vi välja mellan 5G eller större batteri.

Anpassningsnivåerna är ytterligare en punkt att ta itu med eftersom vi måste välja mellan One UI 3.0 på Galaxy A51 och mellan MIUI 12 för Poco X3. Två terminaler med Android 11 och detta kommer att ta steget till nästa versioner av Android och deras respektive nivåer, som skiljer sig mycket från varandra.

Priser och rekommendationer

Avslutningsvis tar vi en titt på deras priser där vi hittar ett pris på runt 200 euro för Poco X3 NFC och 350 euro för Samsung. V märkbar skillnad i pris även om detta beror på Samsungs förbättrade konstruktion och 5G-kapaciteten som Samsung erbjuder oss. I resten av avsnitten är skillnaderna minimala. Så nycklarna till att välja en viss modell är dina egna.

Enligt vår mening är hela 6GB och 128GB-varianten från Samsung mycket bra, och erbjuder det senaste inom anslutning och design, men Little med ett så betydande prisfall gör det mycket svårt för alla med en mindre budget att komma igång. …

Relaterade artiklar

Back to top button