Poco X3 NFC-täckningsproblem fortsätter –

Poco X3 är en av de konstigaste men intressanta satsningarna som Xiaomi har gjort. Vi står inför en terminal som har mycket intressanta egenskaper för sitt pris, till exempel en 120Hz skärmfrekvens eller ett stort batteri. Dessutom kan vi hitta det i specialerbjudanden för mindre än 200 euro. Dock terminalen stött på några problem sedan lanseringen.

Den ekonomiska mobiltelefonen behöver inte vara synonymt med problem. Vi såg hur några av de dyraste och populäraste mobiltelefonerna på marknaden mötte allvarliga problem. När det gäller Poco X3 har vi redan sett några användare rapportera batterirelaterade problem. Nu signalerar nätverksproblem som vissa ägare av detta mobilhuvud kommer med.

Ingen signal

Det är nu Piunikaweb-miljön som samlar nya Poco X3-nummer, sammanställda från alla rapporter som skapas i olika forum, inklusive den officiella Xiaomi. Stor krasch upplevd av flera användare relaterar till enhetens 4G-nätverk och internethastighet. Dessa nätverksproblem visar sig i en ovanligt svag signal med täckningsband som dyker upp och försvinner även i områden med starka signaler, så problemet är oberoende av användarens plats. Klassiska lösningar som fungerar resten av tiden, som att återställa nätverksinställningar, verkar inte vara effektiva i det här fallet.

Erkänt misstag

Dessa olägenheter leder till problem med samtal eller surfning i datanätverket. Allt tyder på att lösningen kan finnas i en framtida mjukvaruuppdatering. Den goda nyheten är att Xiaomi erkänner misslyckande genom Alvin Tse , VD för Xiaomi i Indonesien. Chefen bekräftade att Poco ligger bakom problemet så att de kan komma på en lösning snart. Terminalen fungerar under MIUI 12, så en uppdatering väntar som kan lösa problemet.

Men vissa användare tror att ett fel i enhetens egen antenn , och i det här fallet kommer problemet att lösas endast genom att ersätta det. Den goda nyheten är att detta inte är något som händer i alla terminaler, men det är ett av de där irriterande problemen i modulerna som påverkas.

Källa> Piunikaweb

Relaterade artiklar

Back to top button