POCO X3 NFC, OnePlus 8T och Realme 7: alla huvudpersoner i HonorBuys Black Friday

Black Friday Honorbuy erbjudanden

Från och med idag, 24 november, e fram till måndagen den 30 november, erbjudanden för Svart fredag i butiken HonorBuy, en portal som vi har lärt känna och uppskatta under månaderna tack vare dess rabatter och olika fördelar. Uppenbarligen kunde ett initiativ tillägnad veckan Black Friday inte saknas, med smartphone Xiaomi, Redmi, OnePlus på rabatt, tillsammans med tillbehör, smarta rengöringsprodukter, bärbara produkter och mer!

HonorBuy Black Friday-erbjudanden börjar: här är alla kampanjer!

liten x3 nfc bootloader root twrp

När det gäller erbjudanden från Svart fredag från HonorBuyhar butiken sett lämpligt att samla alla kampanjer på en dedikerad sida (som du hittar här). Översikten över rabatter börjar omedelbart med de bästa produkterna, de hetaste, vi vågar säga: i det här avsnittet finns det utrymme för de senaste POCO X3 NFC, absolut bästa köp för mellanklass (a 239 € i 6/128 GB-versionen); vi har superflaggskeppet OnePlus 8T till 539 € (8/128 GB), en enhet som kan erbjuda så mycket, med ett elegant utseende. För de asiatiska varumärkets döden finner det också utrymme Realme 7, nytt tillskott till företaget, a 229 € (8/128 GB).

oneplus 8t

Erbjudandena fortsätter med Xiaomi Mi 10T, ny medlem i toppserien av det kinesiska varumärket, a 449 € i sin 6/128 GB inkarnation, passerar genom den tidlösa Mi Note 10 och Mi 10 Lite, en 319 € Och 299 € med mycket Mi Band 4C i gåva. Uppenbarligen är det ingen brist på erbjudanden för det senaste Redmi, liksom för i robot Xiaomi dammsugare, trådlösa dammsugare Dröm och inte bara det, med många tillbehör och produkter avsedda för hemautomation.

För att avsluta med en blomning påminner vi dig om att du kan dra nytta av en extra rabatt på de produkter som intresserar dig: använd bara den exklusiva kupongen GIZCHINA 5, som ska infogas i specialboxen för rabatterade koder inuti vagnen, för spara Övrig 5 €. Vi påminner dig också om att butiken Honorbuy erbjudanden gratis frakt och snabbt (från italienska lager) för beställningar över € 50, assistans på italienska, 24 månaders garanti. Slutligen, för att stanna kvar i ämnet Svart fredag, här hittar du vår köpguide med alla detaljer om evenemanget.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button