POCO säger: “Android-lager och premiumintervall intresserar oss inte”

Snart LITEN kommer att debutera M3 Pro, en mycket viktig smartphone för fortsättningen av företaget födt från Xiaomi. Med sin debut i hyllorna kommer det att vara den första POCO-telefonen utrustad med 5G och till ett bra pris, också för att den kommer att bli en ny typ av Redmi Note 10 5G. Priset bör fluktuera runt € 200, en kostnad som möjliggörs genom användning av den ekonomiska Dimensity 700 från MediaTek. Men bortsett från det, vad är företagets avsikter för sin närmaste framtid? Kevin Xiaobo Qiu och Angus Ng, respektive chef för POCO Global och chef för marknadsavdelningen, talade om det till (digitala) mikrofoner.

POCO talar om sin framtid, med tanke på att förbli konkurrenskraftigt i pris

Sedan starten med POCO F1 har det varit tydligt att Xiaomi har skapat detta undermärke för att förvåna sig i det så kallade ”flaggskeppsmördaren” -området. En trend som genomfördes först med F2 Pro och sedan med den senaste F3. Men kommer det någonsin att finnas en riktig topp i sortimentet med alla POCO-kläder? Svaret är nej, åtminstone för tillfället. Angus Ng gör det känt ett super flaggskepp är inte planerat: så mycket som företaget har funderat på, förblir problemet alltid priset. Att kollidera med konkurrenter som Xiaomi Mi 11 och Samsung Galaxy S21 innebär att man måste anpassa sig till kostnaderna. Men det är obestridligt att det skulle bli en ojämn kollision, också för att POCO inte kan skryta med närvaron av större märken som har funnits mycket längre.

Angus Ng sa: ““. Qiu fortsätter: ““.

De spel smartphone? POCO är inte heller intresserad av denna kategori. “. “.

liten f3 5g

En annan intressant fråga gäller världen av Android One. POCO har visat att det fortfarande finns gott om utrymme för förbättringar när det gäller programvara. För en tid sedan undrade vi om och när en ny version av POCO Launcher någonsin skulle existera, med tanke på de bevis som dykt upp på nätet. Under intervjun specificerade företaget att det arbetar med att skapa en ny version av programvaran, kallad POCO UI. Men han ville också specificera det det finns inga Android One-modeller, ett projekt som verkar ha gått på grund. Xiaomi själv sa detsamma, efter olika modeller som har gett henne fler gräl än fördelar.

Vad händer om du undrar om POCO kommer att lansera i världen av bärbar, är det fortfarande inte dags. Företaget övervakar AIoT-marknaden, men för närvarande vill det bara fokusera på smartphones.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button