POCO M3 Pro 5G prestandatest –

Androidmarknaden har sedan en tid tillbaka varit för telefoner som till ett rimligt anpassat pris ger prestanda mer än tillräckligt för de allra flesta användare. En av dem som lovar det LITEN M3 Pro 5G och vi berättar om det är sant eftersom vi har verifierat det.

Modellen vi specialanalyserat är modellen med 6 GB minne ur synvinkel Bagge och 128 gigabyte minne (typ UFS 2.2). Det bör noteras att detta inte är ett dåligt alternativ för en telefon som kostar 199,99 euro. Andra detaljer som är viktiga i hårdvaruavsnittet och som möjliggör en mycket mer specifik bedömning av prestanda som erbjuds av en enhet tillsammans är att dess processor är MediaTek MT6833 Dimension 700 5G … Denna SoC har blivit ett ganska vanligt val för två enheter som vill erbjuda bästa möjliga dataåtkomst.

Annan funktion hos POCO M3 Pro 5G det bör övervägas eftersom detta är vad dess 6,5-tumsskärm erbjuder Full HD+ upplösning. Denna komponent, även om den inte är särskilt krävande, sätter verkligen smarttelefonen på prov vid en viss tidpunkt. Ett exempel på vad vi säger är när vi spelar spel med 3D-grafik med avsikten att aldrig kompromissa med kvaliteten. Men vi ska prata om detta senare.

POCO M3 Pro 5G Power Test

När vi körde alla vanliga tester som vi använder på vår sida, blev en sak väldigt tydlig med den här enheten: dess prestanda. tillräckligt effektmässigt för att vara en lämplig lösning för ett stort antal användare. Vi säger detta eftersom det nästan inte motsäger något, även om det är sant att vi måste lyfta fram några särskilt nyfikna och intressanta detaljer.

Ett exempel på vad vi pratar om är att vi hade lite svårt att utföra tester där enheten utsattes för en stor belastning, för när den aktuella applikationen kördes kunde den inte fungera. Märkligt nog har detta inte hänt med nästan alla andra applikationer, och det bör noteras att i det dagliga arbetet med allmän utveckling som de webbläsare eller webbläsare som används för att skicka och ta emot meddelanden är användarupplevelsen mycket bra. … Vi har praktiskt taget inte hittat någon eftersläpning

Här är några av resultat vi fick med syntetiska riktmärken som fungerade bland de vi för närvarande använder på vår webbplats:

Det vi verkligen gillade med denna POCO M3 Pro 5G är det vi hade inte några problem ang temperatur vid normal användning, så att du alltid kan använda enheten utan att känna fara eller irritation. Dessutom, när jag arbetar med de aktiverade trådlösa alternativen, måste jag säga att allt gick bra med Bluetooth, men med vissa Wi-Fi-nätverk led vi oväntad avstängning. Även om det är sant att detta löses snabbt och automatiskt.

Inga problem med 5G-anslutning när du använder mobilen

Detta är en av de saker som sticker ut speciellt med den här enheten med tanke på dess pris, och vi måste säga att prestandan som uppnås med det inbyggda modemet är ganska bra. Överföringshastigheten är som förväntat och mer än anständig täckning uppnås som den förlorar inte 5G-signalen snabbt … Vad hände med de andra modellerna vi testade (och som konstigt nog använder samma processor).

Det bör noteras här att vid användning av LTE stiger temperaturen lite mer än vi skulle vilja, liksom strömförbrukningen. Det ska sägas att detta inte är något dramatiskt, men det är viktigt att komma ihåg att det kan påverka användningen av POCO M3 Pro 5G.

Förresten, i den här telefonen gillade vi särskilt: GPS-positionering är mycket bättre än vi förväntat oss eftersom noggrannheten är mycket hög. Här sticker han utan tvekan ut från nästan alla sina konkurrenter.

Du kan spela, men med begränsningar

För den här typen av arbete, inuti smartphonen i fråga, finns det Mali-G57 MC2 GPU / GRAFISK PROCESSOR är inbyggd i processorn. Det bör förtydligas att vi har testat enheter med denna komponent tidigare och det stod klart för oss att imponerande resultat inte kunde förväntas när man spelar spel. Och det vi fick med den här telefonen bekräftar detta (den fungerar bra med mindre krävande spel, men när grafiksvårigheterna dyker upp i spel sjunker prestandan … som förväntat).

POCO M3 Pro 5G Processing Process

Det betyder uppenbarligen inte att du inte kan njuta och ha det bra med POCO M3 Pro 5G, som med till exempel Asphalt så förstör det inte alls om kvaliteten inte är den högsta möjliga i spelet. Självklart med namn som PUBG saker går lite mer förvirrande, och ibland drabbas vi av för många ryck för att användarupplevelsen ska vara övertygande.

Likaså är det lämpligt att ange att temperaturen når 42 grader snabbt även om det är sant att det är väldigt svårt för den att stiga över 45, oavsett hur länge du spelar (och det är något som inte är särskilt vanligt i enheter som inte inkluderar vätskekylning, som det gör).

POCO M3 Pro 5G: slutsats

Med tanke på att målet med den här telefonen är att erbjuda bästa möjliga pris/prestanda-förhållande, tror vi att tillverkaren har uppnått detta eftersom enheten har många dygder … Men det finns också några buggar som kan fixas i framtida utgåvor. I själva verket rekommenderas den här enheten starkt för de flesta användare som inte har några speciella pretentioner men som inte heller vill missa något. Naturligtvis har MIUI-gränssnittet ännu inte nått full mognad i sitt arbete, ibland är det för påträngande.

Med känslan av att inom många användningsområden, speciellt inom bra internminnesbeteende (eftersom den låter dig springa i ganska höga hastigheter, vilket framhäver läsningen, vilket har en mycket positiv effekt på prestandan), för 199,99 euro är det väldigt svårt att få en så komplett telefon som den här. Dessutom är det ganska tydligt att detta kommer att vara mer än relevant under lång tid tack vare 5G-integration.

I slutändan råder det ingen tvekan om att den här telefonen är en ganska bra investering.

Relaterade artiklar

Back to top button