POCO F2 Pro bekämpar tand och nagel för att klara uthållighetstestet: kommer det att ha klarat det? (video)

POCO F2 Pro debuterade på vår marknad för några dagar sedan till ett listpris som gör den till en av de billigaste smarta smartphonesna för tillfället. Han är också den enda av 2020 som har undvikit håltagningar och hack, utan att ge upp en design helt gränslös, tack vare a popup-rum motoriserad. Men det kommer inte att vara en möjlig akilleshäl vad det gäller motstånd och livslängd? Låt oss ta reda på det tillsammans, i testet av JerryRigAllt.

Displayen på POCO F2 Pro är fabriksskyddad av en plastfilm av god kvalitet, medan glas att skydda panelen är av samma utmärkta kvalitet som andra smartphones på dess nivå. Xiaomi har inte komprometterat ens i de andra materialen som komponerar den, med ramen i metall och det bakre glaset.

LÄS OCH: För många Xiaomi och Redmi? Låt oss göra det tydligt (med ett pappersark)

där popup-rum är skyddad av en glas reptålig, kroppen är gjord av plast, medan topplocket är metallisk. Zack ville dock undanröja tvivel om att många kommer att ha uppstått, om dess motstånd vid fall eller träffar: Xiaomi har förberett ett system som gör att smarttelefonen kan intuitera höstens ögonblick, vilket gör dra tillbaka omedelbart kameran i höljet. Om det får svåra slag, finns det också en omkalibreringssystem av mekanismen, som i fallet med testet kunde lösa problemet på några sekunder och återställa rörelsen på rätt sätt.

Vid brandtest, visade displayen utmärkt, motstod flamspänning i 30 sekunder, stängde av pixlarna och slog på dem några sekunder senare, utan skador irreversibel. Slutligen, böjprov: Zacks brute force gör det vackla den strukturella soliditeten hos POCO F2 Pro, som emellertid avslöjar sig stiga till tillfället förutom några knep har inga skador rapporterats, inte ens mindre.

Relaterade artiklar

Back to top button