POCO F1: det är dags för Android 11 med anpassade ROM-skivor

Medan den nyare F2 Pro är en del av modellerna som kommer att få den, uppdateras till Android 11 det kommer inte upp LITTLE F1. Men det var förutsägbart: efter att ha släppts med Android 8 Oreo fick det två stora uppdateringar, officiellt stoppade på Android 10. För dem som vill ha den senaste firmware från Google är det enda sättet att förlita sig på anpassad ROM.

VIKTIG:

: Tillagd Pixel Experience till Android 11-baserad ROM-lista för POCO F1. Du hittar den i artikeln.

LÄS OCH:
Xiaomi och MIUI 13: lista över modeller som ska få den

Flera anpassade ROM-skivor ger firmware med Android 11 till POCO F1

Xiaomi liten f1

Av alla smartphones som hittills sett är POCO F1 “beryllium” en av de mest stödda modellerna när det gäller anpassade ROM-skivor baserade på Android 11. Vi börjar från AwakenOS, ett av de projekt som utvecklare vill erbjuda en mer personlig upplevelse med, med vissa ad hoc-funktioner också för gränssnittet. För tillfället handlar det enda fel som rapporterats om Wi-Fi-skärmens funktionsfel, förutom att det är en ROM i Betafas.

En annan mycket populär ROM, när det gäller modding, är den populära Pixelupplevelse. Den anpassade ROM-skivan har också förts till den tidigare toppen av POCO-serien och erbjuder en upplevelse så nära Pixel-familjen.

Vi går sedan vidare till de mest kända ArrowOS, en annan anpassad ROM som tar Android 11 till POCO F1. I det här fallet är det en mjukvaruversion inspirerad av den lagerupplevelse som normalt erbjuds av Google. I listan över anpassade ROM-skivor med Android 11 för POCO F1 hittar vi också ReloadedOS, även i beta-fas.

Vi påminner dig om att innan du fortsätter installationen kommer det att vara nödvändigt att låsa upp bootloader och blinka TWRP anpassad återställning. Hitta allt i vår dedikerade guide.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button