Pocketprojektorer som du kan ta med dig vart du än går –

Detta är en typ av miniprojektor som är måttlig i storlek. Den är perfekt för att ta den med dig vart du än går och titta på allt innehåll som om du var på bio. Och sanningen är att utbudet som finns på marknaden är tillräckligt stort för att du ska hitta den lösning som bäst passar dina behov.

Detaljer att tänka på när du köper denna typ av projektor

När du köper denna typ av produkt måste du överväga dess uppenbara begränsningar. I en sådan begränsad storlek är det omöjligt att integrera vissa teknologier. Så medan du hitta en modell som kan projicera innehåll i Full HD-kvalitet , det mest normala är att de erbjuder en mer begränsad upplösning.

Å andra sidan, när vi återgår till dess återhållna dimensioner, finner vi också en annan mycket logisk begränsning: storleken på projektionen. Det finns modeller som kan projicera en bild upp till 150 tum. men det finns andra modeller som inte överstiger 60 tum. Medan tanken bakom en fickprojektor är att dra fördel av dess måttliga storlek, så även om bildstorleken är något mindre än den traditionella modellen, gör den mångsidighet som märket erbjuder stor skillnad.

Du kan projicera din film var som helst

Till att börja med är den största fördelen vi hittar med en miniprojektor framför en större modell storleken. Pocketprojektorer kännetecknas av deras portabilitet. Så du kan använda den här gadgeten för att anpassa bio med vänner och familj, till exempel på en helgvandring.

Dessutom är en annan anmärkningsvärd egenskap hos denna typ av enhet förknippad med dess autonomi. OCH, de bästa fickprojektorerna har ett internt batteri … På så sätt behöver du inte ansluta den till strömmen, så möjligheterna som den erbjuder utökas avsevärt.

Du kommer att kunna projicera bilder var som helst och utan behov av anslutning … Och tänk på att den autonomi de erbjuder i genomsnitt cirka 3 timmar, mer än tillräckligt för att se vilken film som helst utan problem. Dessutom har de vanligtvis en microUSB- eller USB Type C-laddningsport, så du kan alltid använda en kraftbank med hög kapacitet (vi rekommenderar minst 10 000 mAh) för att njuta av ett maraton av filmer och TV-serier utan batteriproblem.

Alternativ att överväga

För att du ska kunna välja de bästa alternativen att överväga om du funderar på att köpa en projektor som får plats i fickan, har vi förberett ett omfattande urval, där du hittar tio modeller som mer än uppfyller dina förväntningar. Säg att vi gjorde kompilering med modeller av olika prisklasser så att du kan hitta den modell som bäst passar dina behov. Uppenbarligen har de egenskaperna som vi rekommenderar för denna typ av modell, så användargränssnittet blir perfekt. Låt oss utan vidare ta en titt på de alternativ vi har valt åt dig.

Miniprojektor Toumei

Vi startar den här kollektionen med de bästa miniprojektorerna som får plats i fickan, med en modell som kommer att förvåna dig med dess prestanda. Först den här projektorn och Android 7.1 så att du kan komma åt hela katalogen med appar och spel som finns tillgängliga på Google App Store.

Är du en Apple-användare? Vet att denna fickprojektor har AirPlay-stöd så att du kan projicera din iPhone-skärm väldigt enkelt. Och med tanke på dess attraktiva prislapp är det ett bra alternativ att överväga.

Yaufey miniprojektor

Ett annat bra alternativ att överväga är modellen från tillverkaren yaufey. En produkt som Ger 150 ANSI lumen ljusstyrka för en ljusstyrka som inte kommer att göra dig besviken alls. Lägg därtill att den har två eller tre timmars batteri så har du en väldigt färdig produkt.

Miniprojektor APEMAN

För det tredje vill vi rekommendera denna projektor från APEMAN. Tillverkaren är riktmärket när det kommer till att köpa alla typer av varor till ett bra pris, och denna modell kommer mer än att leva upp till dina förväntningar. Den kommer med ett 360 graders stativ!

Kodak Ultra Mini-projektor

En välkänd kameratillverkare har detta Kodak Ultra Mini i sin katalog finns en fickprojektor med en fantastisk finish och som även kan projicera bilder i 1080p-kvalitet.

OTHA miniprojektor

Ett annat bra alternativ att överväga är en projektor från OTHA. Fickmodell som fungerar med Android och kan projicera bilder i Full HD-kvalitet.

Mini Artlii Mana projektor

Fortsätter denna samling de bästa fickprojektorerna du kan köpa, vi ville inte missa möjligheten att rekommendera denna modell. En enhet som kan projicera en 120-tums skärm så att du kan ställa in din hemmabio var som helst.

ViewSonic M1 miniprojektor

Vad sägs om denna ViewSonic M1 mini, en liten projektor som har en unik design förutom att vara kolumner signerade av JBL för att garantera ett skandalöst ljud.

Miniprojektor Crosstour

Vad sägs om denna Crosstour Mini-projektor, en produkt som skryter batteri som rymmer upp till 4 timmars arbete. Dessutom, om du ansluter ett externt batteri kan du använda det så länge du vill.

Mini Vamvo L2600 projektor

Vi går vidare till en av de billigaste modellerna du hittar. Och denna Vamvo L2600 har en fantastisk prislapp utöver mer än tillräckligt med funktioner för att ge dig en kvalitetsminiprojektor för väldigt lite pengar.

Mini Artlii projektor

Vi avslutar kollektionen med en modell vars pris verkligen har justerats. Och med tanke på att den erbjuder HD-upplösning såväl som den perfekta storleken att använda för klassrumspresentationer eller arbete, kommer ditt köp garanterat att bli en framgång.

Relaterade artiklar

Back to top button