Pixels är verkligen Googles iPhones – här är varför

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixels är verkligen Googles iPhones – här är varför

Google Pixel och Pixel XL är officiella för några minuter, och försöker för ett ögonblick att inte tänka på hur mycket de är oproportionerligt dyrtLåt oss istället fokusera ett ögonblick på vad de representerar: till skillnad från Nexus är Pixels verkligen de första Google-smarttelefonerna.

Rick Österloh i själva verket sa han att pixlarna är “från Google”, inte samarbetat med någon. Relationen till HTC, som har satt ihop smartphones, är praktiskt taget jämfört med vad han har Apple med Foxconn. Faktum är att på baksidan av smartphones hittar du texten “gjord av Google“, som lite påminner om”Designad av Apple i Kalifornien“present på äppleprodukter.

Pixels har också en chipset optimerat av Google, vilket gör fotografering och pekskärms lyhördhet flera gånger högre än någon annan Android-enhet. Eller åtminstone så proklamerar Google, som har upprepat hur mycket dess engagemang i Pixel-hårdvaruutvecklingen är klart överlägsen vad som hände med Nexus-serien.

Och för att ytterligare upprepa rivalitet med Appleprecis som den senare har publicerat en app för att byta från Android till iPhone, så kommer Pixels att ha ett verktyg, komplett med en fysisk adapter, för överföra kontakter, foton, videor, musik, meddelanden, möten och till och med iMessage-chattar, från iPhone till Android (appen fungerar även från Android-smarttelefoner, inte bara de från äpplet).

Och slutligen, precis som iPhones, är Google Pixels oproportionerligt dyrt. Men du visste förmodligen redan detta.

Relaterade artiklar

Back to top button