Pixelmator Pro lanserar 50 % rea och retar kommande ML-beskärning

Den nyligen uppdaterade bildredigeraren Pixelmator Pro för Mac har tillkännagivit en halva prisförsäljningen och avslöjade ytterligare en sneak peak på dess kommande Machine Learning-drivna beskärningsverktyg.

Efter det senaste i vad som visat sig vara en regelbunden ström av betydande uppdateringar, finns nu Pixelmator Pro 2.0.8 till rea för halva priset.

Utvecklaren har också meddelat att dess utlovade ML-baserade beskärningsverktyg kommer att lanseras i Pixelmator Pro 2.1. “Ot analyserar sammansättningen av foton med hjälp av en maskininlärningsalgoritm och ger dig ett förslag på hur du kan beskära fotot för att göra det mer iögonfallande”, säger företaget i ett blogginlägg.

“Framför allt vill vi att den här funktionen bara ska vara rolig”, fortsätter utvecklaren, “ge dig några olika perspektiv för en vanlig fotoredigeringsuppgift.”

Pixelmator Pro innehåller redan maskininlärningsfunktioner som Super Resolution, som förstorar bilder med bibehållen skärpa.

Mac-bildredigeraren är en inbyggd Apple Silicon-app som vanligtvis kostar $39,99. Under en ospecificerad begränsad tid är den tillgänglig för $19,99, och användare som köper den här versionen kommer att få den kommande Pixelmator Pro 2.1-uppdateringen för free.

Relaterade artiklar

Back to top button