Pixel Twos två främre högtalare låter helt olika, men det finns en anledning (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel Twos två främre högtalare låter helt olika, men det finns en anledning (bild)

Sedan deras presentation, Google Pixel 2 och dess storebror Pixel 2 XL de lyste verkligen inte i allmänhetens ögon, delaktiga i olika ungdomsproblem åtföljda av de oundvikliga farhågorna och kontroverserna om möjliga produktionsbrister.

Bland de olika åsikter som studsat på nätverket de senaste dagarna talades det också om en ev problem med fronthögtalaren av Pixel 2, i sin mer kompakta variant: dessa verkar faktiskt ha en volym och ett ljud som inte är homogent med varandra, men den här gången en snabb förklaring från Googlesom dock bekräftade detta och preciserade att det här är inget problem.

Som kan ses i video- längst ner i artikeln utmärker sig faktiskt de två talarna av ljud av en helt annan tonalitet (den övre högre, den nedre mer fyllig och med högre volym), men karaktäristiken skulle ges av önskan att maximera användningen av det tillgängliga utrymmet och ljudkvalitet.

Tillsammans, det vill säga som vid normal användning, kan de två högtalarna uppnå utmärkt kvalitet tack vare de åtgärder som genomförts i utvecklingsfasen.

Här är vad Google sa om ämnet: “Högtalarna är inte symmetriska, eftersom de har designats speciellt för att passa telefonens storlek och för att ge bästa möjliga ljudprestanda. Detta har resulterat i högtalare i olika storlekar och med olika prestanda, men båda uppfyller i stort sett normala telefonistandarder och de gick igenom en lång process för att justera för att balansera volym, distorsion och ljudklang.”

Vad tror du? De allmänna åsikterna om Pixel 2:s ljudkvalitet är verkligen positiva: kan vi lita på Googles ord, eller står vi inför en annan historia om räven och druvorna?

Relaterade artiklar

Back to top button