Pixel Buds skulle ha varit bra i Pixel 2-paketet (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel Buds skulle ha varit bra i Pixel 2-paketet (bild)

Som vi alla vet har den nya Google Pixel 2 inte en ingång för ljuduttag 3,5 mm och det är just av denna anledning som det kaliforniska företaget har utvecklat lämpliga Pixel Buds Bluetooth-hörlurar. Det har dock troligen varit flera under utvecklingen experiment om dessa tillbehör, och ett konstigt försäljningspaket som dök upp i USA bevisar det för oss.

Användaren Lucas Everett rapporterade på Twitter att förpackningen till hans nyinköpta Pixel 2 har en konstig förpackning inuti, där det finns en fåfäng som verkar perfekt för att hålla Pixel Buds eller liknande formade hörlurar. Ännu konstigare är informationen som finns i manuell bifogas i förpackningen, som innehåller bilder där de syns trådbundna hörlurar och USB-C-ingång som har exakt samma design som Buds.

Även i paketet saknar heltadapter 3,5 mm-uttag till USB-C, normalt inkluderat i alla nya Pixel 2-paket, en annan ganska misstänkt faktor.

På frågan om ärendet bekräftade Google att det skulle vara ett detaljhandelspaket av förproduktionsom därför inte borde ha hamnat i slutanvändarnas händer, även om det inte finns någon förklaring till hur detta kunde ha gått till.

Den märkliga förpackningen tyder på att Mountain View-företaget från början valde att inkludera hörlurar i Pixel 2-paketet, även om de troligen var enkla hörlurar med tråd. Det som är säkert är att saker och ting är det för närvarande förändra och i lådan med de nya Pixels finns varken de gamla eller de nya Pixel Buds, bara en dongel – om du inte är lika olycklig som Lucas.

Relaterade artiklar

Back to top button