Pixel 8:s Tensor G3 kommer fortfarande att vara en Exynos

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 8:s Tensor G3 kommer fortfarande att vara en Exynos

De nya Pixel 7s har varit ute i ungefär en månad, men det är redan dags att tänka på framtiden. “WinFuture” har faktiskt gett intressanta framsteg på processorn (Tensor G3) som skulle kunna debutera på den framtida Pixel 8. Framför allt skulle tillverkningen av det aldrig tidigare skådade chippet – som har kodnamnet “Zuma” – ha anförtrotts Samsung med 3 nm tillverkningsprocessen. I detalj kan det vara en modifierad version avExynos 2300trots framtiden för den senare på nästa Galaxy S23 är fortfarande ganska osäker.

Andra detaljer rör modemet som ska montera nästa processor och som inte bör förändras jämfört med vad som redan har setts på Tensor G2: i själva verket skulle modemet vara 5G G5300. Dessutom, som alltid framgår av samma rapport, Tensor G3 kunde räkna med 12 GB RAM och en skärm på 2268×1080 pixlar och 2822×1344 pixlar. Kort sagt borde framtida Pixel 8 och 8 Pro garantera riktigt utmärkta prestanda.

Bland annat har kodnamnen på Mountain View-jättens nya smartphones också dykt upp, nämligen “Husky” och “Shiba”.

Slutligen, under de senaste dagarna, har andra detaljer läckt ut om de påstådda nästa generations Pixels. Ur designsynpunkt borde det till exempel inte finnas några stora nyheter: det verkar faktiskt som bekräftade den bakre stapeln för kameranmedan programvaran, förutsägbart, kommer att bli den nya stora uppdateringen av Android, nämligen 14som kommer att komma under namnet “Upside Down Cake”.

Uppenbarligen ska allt detta tas med en nypa salt sedan idag det är uteslutande rykten som alla ska bekräftas. Vad som är säkert är att Google jobbar hårt på att framtida smartphones ska erbjudas användarna.

Relaterade artiklar

Back to top button