Pixel 7a skulle kunna ha en 90Hz-skärm, trådlös laddning och en bättre kamera

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 7a skulle kunna ha en 90Hz-skärm, trådlös laddning och en bättre kamera

Googles Pixel 6a är definitivt en bra telefon, speciellt med tanke på förhållandet mellan kvalitet och pris. Det verkar dock som om hans efterträdare kommer att höja ribban ytterligare. Faktiskt, Pixel 7a – vars kodnamn är “Iynx” – enligt Kuba Wojciechowski den kommer att ha en skärm med 90 Hz uppdateringsfrekvens, stöd för trådlös laddning och en oöverträffad bakkamera.

Närmare bestämt, när han grävde i kameradrivrutinerna upptäckte Wojciechowski att “lynx” faktiskt var ansluten till en mellanklasstelefon med kamerauppsättningen som heter “Pixel 22 Mid-range”. Förresten, efter att föraren berikats, “avslöjade” koden bara två kameror: “l10_wide” (IMX787) och “l10_UW” (IMX712). I detta avseende minns vi att Pixel 6a använder Sony IMX363-sensorn medan, enligt denna information, nästa modell skulle anta Sony IMX787-sensornvilket kan vara en stor förbättring.

Som redan nämnts ovan kan din telefon också stödja trådlös laddning.

Handla om, Det verkar som att laddningshastigheten kommer att begränsas till bara 5 watt. Kort sagt, inte “exceptionella siffror”, även om det är en funktion som aldrig setts tidigare på modellerna i denna Pixel-serie. I slutet, Wojciechowski sa alltid att Pixel 7a kommer att använda en 90Hz 1080p-panel från Samsung. Uppenbarligen är detta rykten som dock, om de bekräftas, skulle innebära att Google är redo att lansera en riktigt intressant mellanklasssmartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button