Pixel 7 Pro genomgår uthållighetstestet, hur kommer det att gå?

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 7 Pro genomgår uthållighetstestet, hur kommer det att gå?

Vi definierade Pixel 7 Pro (här kan du hitta vår recension, om du missade den) “Årets premiumtelefon“, en sensation förstärkt av vårt fotografiska test mot de bästa smartphones på marknaden. Men ur synvinkel konstruktiv hur mår du?

För att ta reda på, det kända JerryRigAllt lämnade in toppen av Google till hans fruktade motståndstest, med blad, lågor och vridningar medföljer. Låt oss ta reda på hur det gick!

Därefter, det YouTuber byta till fräs, med vilken han testar i metallkanter OH-film, dvs knappar i matt finish och den SIM-vagn (med vattentät tätning) på telefonen, vilket avslöjar möjligheten att repa lacken.

Repar på nederkantZack noterar sedan de fattiga fart snabbladdning, innan du går vidare till det förväntade bakre kameralåset. De YouTuber notera hur målning av metalldelar kan göras på olika sätt, målning, med målning till pulver (för tjock för smartphones), via galvanisering eller anodisering, men oavsett metod kan kontakt med nycklar, mynt eller annat (sandpapper, i hans fall) orsaka skavsår. I det här fallet är Zacks uppfattning att inom två år kommer telefonen att vara det markant på ett djupgående sätt och rekommenderar användning av en skyddande hölje.

Efter att ha noterat att bakpanelen glas har samma egenskaper som frontpanelen, Zack fortsätter sedan till flamtestvilket som med alla OLED-paneler orsakar en outplånligt märke efter cirka tjugo sekunder.

Detta dock påverkar inte dess användningmed pekskärmen fortfarande funktionell trots skadan.

Slutligen kommer vi till den berömda och avgörande, böjtest, eller böjtest. De YouTuber märka omedelbart en punkt bräcklighet på bandet antenn, ända fram till kameralås. Trots inte ja ha sönder, telefonen gör det verkligen det närmar sig smärtsamt, mer än Zack trodde. Som ett resultat av trycket böjs Pixel 7 Pro påfallande, med frontpanelen som reser sig och faktiskt förlorar sin vattentäthet. Inga problem sedan dess baksidamen det här konstruktiv bräcklighet talar verkligen inte mycket till förmån för enheten.

Allt som allt, Pixel 7 Pro klarar provet med reserv, med anledningarna till oro främst relaterade till kameralås och till konstruktiv svaghet. Ändå berömmer Zack dem mjukvarufunktioner av telefonen, särskilt för dess tillgänglighetsfunktioner. Om du är nyfiken kan du se hela videon nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button