Pixel 7 i förbeställning från 6 oktober, här är också de nya officiella fodralen

Låt oss gå tillbaka till att prata om nästa toppmoderna smartphones från Google, de som vi redan har fått en djupgående smak av efter den senaste Google I/O och som borde konkurrera, åtminstone på pappret, med nya iPhone 14 som Apple just har lanserat.

Vi talar tydligt om nästa Pixel 7 och Pixel 7 Pro, Googles flaggskepp som vi redan känner till i sin nästan helhet tack vare de senaste officiella och inofficiella läckor som läckt ut online under de senaste veckorna.

Efter att ha lärt sig de viktigaste tidslinjerna för sin marknadsdebut läckte de ytterligare detaljer på sin marknadsföring. De video- du ser nedan har just delats av Google och kommer det vattnas i munnen till de som väntar på nya Pixel 7.

I videon är huvudpersonen Pixel 7, även om det aldrig tydligt framgår varför det är det censurerad. Flera personer tar det i handen och och uttrycker positiv feedback.

Den ironiska videon avslutas sedan med den officiella indikationen om början av förbeställningar: allt kommer att börja från 6 oktoberdet vill säga omedelbart efter den officiella presentationen.

I slutet av videon lyckas vi också fånga en “Vänta, finns det en klocka?“, ytterligare en praktiskt taget officiell bekräftelse på att Pixel Watch, den första smartklockan i Googles historia, kommer att presenteras officiellt vid samma evenemang den 6 oktober. Vi påminner om att utöver dessa kommer även andra smarta enheter att presenteras såsom nya Nest Doorbell, den smarta dörrklockan från Google och Nest Wifi Pro.

Utöver dessa detaljer, bilder av officiella vårdnadshavare skapad av Google för den nya Pixel 7. På bilderna ser vi fodralen i tre färger, Citrongräs (gulgrön), Obsidian (svart) e Krita (ljusgrå), vilket ska motsvara färgerna på smartphones.

Bland fodralen som är avsedda för Pixel 7 Pro ser vi även färgläggningen Hassel (mörkgrön). Vi förväntar oss inte detaljer prisförändringar jämfört med de 29 € som krävs för de officiella Pixel 6-fodral från förra året.

Relaterade artiklar

Back to top button