Pixel 6 får de senaste Google Fit-nyheterna i beta

Det finns fortfarande nyheter för Googles Pixel 6 och Pixel 6 Pro, men den här gången inte opublicerad. Det här är de senaste spårningsfunktionerna som introducerats av Google på Passa.

Sedan början av detta år erbjuder Google Fit på utvalda pixlar, som Pixel 5, funktionerna för att uppskatta hjärtfrekvens är det andningsorganen använder sig av bara fotosensorn smartphone. Samma funktioner kommer in Tidig tillgång för Pixel 6.

Detta är en in release experimentell version eftersom det, särskilt pulsuppskattningsfunktionen, kan finnas några problem Därför att layout av blixten jämfört med kameror på Pixel 6. Pulsuppskattning kräver att blixten aktiveras under förhållanden med lite omgivande ljusoch det räcker inte för att ge en exakt uppskattning av Pixel 6 med tanke på att blixten är det För långt från kameran.

9to5Google testad pulsuppskattningsfunktionalitet och har hittade onormala värden under förhållanden med svagt yttre ljus.

Vi förväntar oss därför Google kommer att ta bort denna Fit-funktion för Pixel 6. Inga problem istället verkar det finnas där för mätning av andningsfrekvens via Pixel 6-kameran.

Nyheten finns automatisk distribution via server på Google Fit för en litet antal användare med Pixel 6 och Pixel 6 Pro. Vi vet inte om och när en utrullning i större skala förväntas.

Relaterade artiklar

Back to top button