Pixel 5: nya renderingar och specifikationer för nästa Google-mobil filtreras

Vi hade inte haft nyheter på ett tag om nästa stjärnmobil som Google skulle förbereda. Men en ny läcka ger oss gör och specifikationer för vad som skulle bli Pixel 5.

Pitgous webbplats gjordes exklusivt med all information som vi kommer att kommentera och visa dig. Både omslagsbildet och de bifogade i artikeln motsvarar bilderna från nu.

Står vi inför Pixel 5?

Upphovsman: pigtou.com

Det första att notera är att dess utseende skiljer sig – och mycket – från det vi gav dig att veta för månader sedan. Både framför och bakom är stora skillnader.

Måtten skulle sträcka sig över 144,6 x 70,4 x 8 millimeter, även om tjockleken skulle sträcka sig till 9,5 mm om vi tar hänsyn till utbuktningen på den bakre kameramodulen. Enligt beräkningarna av Pitgou, skärmen skulle innehålla 5,78 tum och kommer att vara av OLED-typ med QHD-upplösning.

Att säga visa placerar en perforerad frontkamera. Dessutom är kanterna mindre än Pixel 4. Kontinuiteten i Ansiktslåsning före de små marginalerna.

Upphovsman: pigtou.com

I bakfodralet visualiserar vi modulen med dubbel kamera och LED-blixt. Linsernas roll / funktion är okänd, liksom fronten. Fingeravtrycksläsaren förblir på baksidan.

Den fysiska knapppanelen finns på höger sida. Där kommer vi att ha på / av-knappen i en annan färg och volymknappen. Du kommer att dra nytta av en USB Type-C-kontakt, även om vi inte uppskattar det Jack 3,5 mm hörlursuttag.

Upphovsman: pigtou.com

Inuti dig kommer vi att hitta Qualcomm Snapdragon 765-processor. Om så är fallet, trots att 5G är säker, skulle det vara ett konstigt drag att inte placera chipset Kraftfullare från och med dagen för den nordamerikanska signaturen. Senast, presentationen av telefonen skulle ges i början eller i mitten av oktober.

Falska läckor?

Från PhoneArena-medierna är de skeptiska till dessa rykten. Olika specialister inom det tekniska området säger att dessa läckor är för bråttom. Det som är mest tvivelaktigt är designen på utrustningen, inte så mycket dess hårdvara.

Faktiskt, det misstänks att Google arbetar tillsammans med Samsung för att tillverka sin egen avancerade processor. Men eftersom de är efter i sin utveckling, i år skulle de satsa på en chipset medelhögt intervall för att ge upphov till ditt år 2021.

Naturligtvis antagandena om PhoneArena de är också rykten. Hittills är den enda säkerheten att det inte finns något säkert.

Källor: Pigtou – PhoneArena

Relaterade artiklar

Back to top button