Pixel 5 läcker helt i en ny rendering

För dagar sedan visade vi dig den första gör av vad som skulle bli Pixel 5 (bara) från Google. Hans utseende gick inte obemärkt förbi. Eller snarare, den bakre kameramodulen var centrum för uppmärksamhet (och debatt).

Men vid det tillfället hade vi knappt en ritning av en del av bakstycket. Det är hur nu får vi en ny bild där telefonen i fråga lyser både fram och bak. Vi lämnar dig med bilden nedan.

Detta kan vara Google Pixel 5

När det gäller baksidan finns det inte många överraskningar, dess utseende matchar det tidigare ryktet. Vi lägger märke till tre fotografiska sensorer med LED-blixt i mitten. Det enda, ovan det verkar som om det finns en annan, kanske de kommer att bifoga en ToF. I den nedre delen finns Googles logotyp.

Att flytta framåt är skärmen den dominerande klara med några mittramar, förutom den övre. Det är något tunnare än en Pixel 4, men smartphone att visas i år skulle hålla Soli-teknik och 3D-ansiktslåsning.

Omvänd trådlös laddning?

Vi har ett nytt rykte att lägga till vad som sagts och visats ovan. Visar sig det folket på XDA Developers grävde i Android 11 Developer Preview och kom över en funktion som kallas Batteridelning.

Det skulle vara en funktion som ska aktiveras i framtiden och skulle bestå av dela batteriet. Så som det kommer att bli via omvänd trådlös laddning.

Källan indikerar att namnet på aktiviteten föregicks av “com.google.android” istället för “com.android”. Jag menar, Batteridelning den skulle bestå av en Google-funktion istället för Android Open Source Project (AOSP).

När den kvaliteten nås visas ett tecken som säger:

”Telefonens batteri tappar snabbare när du använder batteridelning. Det delade batteriet Fungerar med kompatibla headset, klockor, telefoner och mer“.

Senare, i XDA Developers, märkte de ett annat meddelande som kommunicerar: “Kan inte dela batteriet medan du laddar trådlöst!”.

Slutligen, i koden för programvara de hittade också kodnamnet Redfin. Om du inte kommer ihåg är det samma smeknamn som hade förekommit i en annan tidigare läcka. För mycket av en slump.

Källor: Gizchina – XDA Developers

Relaterade artiklar

Back to top button