Pixel 3 XL är en tank i Zacks uthållighetstest, men också han har sin egen kryptonit (video)

Håll det borta från nycklar och mynt om du vill bevara det som bäst!

Google Pixel 3 och Pixel 3 XL har ännu inte landat på marknaden, men insiders har länge haft dem tillgängliga för att testa dem (vi har redan granskat XL-versionen, ta en titt). Zack, från YouTube-kanalen JerryRigAlltär dock inte en konventionell granskare, utan en torterare teknik av yrke, som han inte kunde vänta med att sätta press på Pixel 3 XL. Kommer den sista juvelen som gjorts i Mountain View oskadd?

Enligt tradition börjar testet med i-motståndstestet repor, som omedelbart ger oss en överraskning kanske oväntat. Om glaset skyddar skärmen (Gorillaglas 5) klarar sig bra som på alla de senaste smartphones, glas satin bak är mycket benägen för repor, även i kontakt med mynt och nycklar, som ofta fyller våra fickor. Googles val att välja en extern snarare än intern slipning (som OnePlus 6) har därför fördelar – i större grepp och behaglighet vid beröring – men också denna defekt som förmodligen tvingar dig att anta en skyddande hölje.

LÄS OCH: Pixel 3 lånar en chip från Googles servrar för att bli den säkraste någonsin

Metallramen på Pixel 3 XL behandlas med en blank målning som är mer motståndskraftig än föregångarens, medan bakre fingeravtrycksläsaren den är repad när den utsätts för Zacks kniv, men det fungerar fortfarande, även med vissa Jag snubblar. Brantestet klaras sedan briljant, med skärmpixlarna släckta efter ca. 14 sekunder exponering för lågan och återhämta sig sedan helt. Slutligen den berömda böjprov: Pixel 3 XL, samtidigt som den utsätts för starka sätt av nötiga Zack, visar inget fläckar och bekräftas som mycket motståndskraftig och välbyggd. Du kan därför sova lugnt, men underskatta inte frågan om repor på det frostat glaset.

Relaterade artiklar

Back to top button