Pixel 3 kommer att ha en lite större skärm än Pixel 2, men det kanske bara är en illusion

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 3 kommer att ha en lite större skärm än Pixel 2, men det kanske bara är en illusion

Ryktena om Google Pixel 3 avtar inte, som den senaste tiden har hållit på bänken från olika håll. Idag rapporterar vi en tweet från @OnLeaks, som talar om diagonalen på displayen på de två smartphones. Specifikt kan den lilla Pixel 3 vara en 5,3 tum utan skåramedan den större Pixel 3 XL skulle kunna gå upp till 6,2”, med skåra.

De är verkligen mycket avlägsna dimensioner, men inte mer än förra året (5 tum mot 6 tum) och kom ihåg att båda Pixel 3:orna ska vara i 18:9 (Pixel 2 var det inte, Pixel 2 XL ja), och att närvaron av skåran förvränger diagonalen något (det är gjort med flit!).

Sammanfattningsvis bör förhållandet mellan de två smartphones inte förändras mycket jämfört med tidigare, och med närvaron av de två främre högtalarna kommer den lilla Pixel 3 återigen att verka större än vad dess skärm skulle antyda. De är i alla fall ännu inte definitiva mått, så det är också värdelöst att vilja sålla för mycket i dem.

Relaterade artiklar

Back to top button