Pixel 3-hacken kommer förmodligen att vara LG-märkt

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 3-hacken kommer förmodligen att vara LG-märkt

Enligt rapporter från koreanska medier kommer LG Display att tillhandahålla panelerna OLED med hack som Google kommer att använda i Pixel 3, eller åtminstone i XL-varianten.

En anonym intern källa ska ha sagt: “vi har upprätthållit nära relationer med Google och årets volym kommer inte att skilja sig mycket från den föregående“. Om du minns väl så är till och med den omtvistade Pixel 2 XL-skärmen i själva verket gjord av LG Display, så hypotesen att det alltid är det koreanska företaget som också gör den av den nya modellen är inte så avlägsen. Samtidigt, eftersom det är en till synes logisk slutledning, kan det inte vara något mer än så.

Men i väntan på konkreta förnekelser verkar det som mer och mer säker att åtminstone en av Pixel 3 kommer att ha skåran, och med största sannolikhet kommer det att vara den (väldigt dyra) XL-modellen. Ärligt talat, vi skulle ha föredragit något mer originellt, till och med riskabelt, från Google, snarare än ännu en smartphone med ett hack, som föreställts i renderingarna ovan, men det kanske kommer att förvåna oss.

Relaterade artiklar

Back to top button