Pixel 2 XL-inbränningsproblem rapporterade – Google undersöker

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 2 XL-inbränningsproblem rapporterade – Google undersöker

Enligt vad som rapporterats av vissa utländska tidningar skulle Google Pixel 2 XL drabbas av problem med brinna i av NavBar, d.v.s. dess bild skulle vara synlig, särskilt med en grå bakgrund, på ett ihållande sätt. För att förstå bättre, ta en titt på tweeten i slutet av artikeln.

Inbränning är ett sällsynt fenomen men det kan förekomma över tid i de statiska skärmområdena, som NavBar, som i praktiken “bränns” förblir synliga även när de inte borde. Det är alltså två gånger onormal ser en liknande sak i nya smartphones, som Pixel 2 XL, och för det finns det fortfarande möjligheten att det inte är en riktig inbränning.

För tillfället har naturligtvis problemet bara rapporterats på de enheter som är tillgängliga för recensioner, och det är också möjligt att det inte påverkar de affärsmodeller som kommer att finnas tillgängliga inom kort. Google undersöker fortfarande vad som hände. Nedan finns den företagsdeklaration som utfärdats till Gränsen:

Vi utsätter alla våra produkter för omfattande kvalitetstester före lansering och i tillverkningsprocessen för varje enhet.

Vi undersöker aktivt denna rapport.

Kort sagt, det finns många kontroverser på skärmen på denna Pixel 2 XL, som vi redan hade rapporterat. Den verkliga knuten att lösa gäller dock enheterna som kommer att säljas, eftersom vi hittills alltid har tänkt i termer av modeller förproduktion uppgifter till amerikansk press för att kunna granska dem. där verklig omfattning kort sagt, de problem som hittills har stött på måste verifieras, särskilt för Italien. Vi påminner dig om att Pixel 2 XL kommer att vara tillgänglig i vårt land först från och med nästa torsdag. Vi kommer därför säkert att återkomma till ämnet i recensionen, eller till och med tidigare.

Relaterade artiklar

Back to top button