Pixel 2 XL: batteriladdningsproblem efter februariuppdatering (uppdaterad: Google undersöker)

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 2 XL: batteriladdningsproblem efter februariuppdatering (uppdaterad: Google undersöker)

Om du äger den eller har följt dess bedrifter på våra sidor, kommer du antagligen att veta hur Google Pixel 2 XL – liksom dess yngre bror, aldrig kommit till Italien – har utmärkt sig särskilt av skäl allt annat än avundsvärt, särskilt under de första veckorna efter lanseringen. Många kritik har regnat ner på flaggskeppets smartphone Stora Gnästan hela naturen programvara. Efter en period av tystnad kommer här nya rapporterar från arga användare, på grund av beteendet hos deras Pixel 2 efter februariuppdateringen.

De nya säkerhetskorrigeringarna verkar inte ha representerat den enda nyheten i uppdateringen, flankerad av förekomsten av allvarliga problem med överhettning. Som ofta händer, dvs symtom varierar från användare till användare: vissa klagar på att deras smartphone blir en kamin även i standby, andra när den används ganska milt, medan ytterligare andra är undantagna.

Överhettning är effekten av en serie av onormal konsumtionsom äventyrarautonomi av Pixel 2 XL, ett av smartphonens flaggskepp, fram till nu.

För närvarande har Google ännu inte officiellt svarat på rapporterna, så vi vet inte om det fixera kommer snart, eller om det blir nödvändigt att vänta på marsuppdateringen. Har någon av er märkt liknande problem?

Relaterade artiklar

Back to top button