Pixel 2 kommer att presenteras den 4 oktober: officiella webbplats och första teaser online

Note: We hope you enjoy reading this article: Pixel 2 kommer att presenteras den 4 oktober: officiella webbplats och första teaser online

Vi hade redan pratat om det i morse, men nu kommer den definitiva bekräftelsen: Google Pixel 2 kommer att presenteras på 4 oktober 2017. Förutom de skyltar vi redan hade pratat om, är den officiella webbplatsen nu online och bjuder in dig till fråga för mer till din smartphone.

Mer autonomimer utrymme än minneMer Foto inte suddigt längre uppdateringarMer fartMer motståndmen framför allt en smartphone som vet förstår dig mer, med en avslöjad referens till Google Assistant.

För tillfället är allt du kan göra på den officiella webbplatsen helt enkelt att lämna din e-post för att bli informerad om nyheterna, men vi är övertygade om att Google av en eller annan anledning redan har din e-post. Under tiden kan du också se den fina videon nedan. Förmodligen, under de kommande 20 dagarna, kommer det att finnas andra teasers eller ledtrådar för att få oss att förstå vad, förutom Pixel 2, Google kommer att lansera den 4 oktober, även om vi redan har en idé.

Relaterade artiklar

Back to top button